Тийнейджър поиска 50 хил. долара, за да спре да следи Илон Мъск

Offnews Последна промяна на 01 февруари 2022 в 11:14 543 0

Elon Musk has dropped to the third line in the list of the richest people

Tийнейджърът Джак Суийни стана известен преди няколко месеца с чата си с най-богатия човек на планетата Илон Мъск. Повод за необичайната комуникация стана Twitter акаунт, в който младежът публикува информация за движението на частния самолет на милиардера.

Суийни следи частните въздушни движения на над още 15 известни и богати личности, сред които Джеф Безос, Бил Гейтс, Кайли Дженър, Опра Уинфри, Том Круз, Тейлър Суифт, Стивън Спилбърг и Флойд Мейуедър. Най-известният му акаунт обаче е @ElonJet, който вече има над 115 хил. последователи.

Причина за популярността му е молбата на Мъск към 19-годишния младеж да спре да публикува информация за полетите му. "Може ли да го спреш? Това е риск за сигурността" - написа най-богатият човек в света като дори предложи в замяна сумата от 5 хил. евро.

Младежът обаче е поискал от Илон да добави още една нула към сумата с мотива, че тя ще му помогне за колежа и може да му позволи да си купи кола на Tesla.

Мъск обаче отговаря, че ще си помисли и комуникацията приключва. След като милиардерът не приема офертата от 50 хил. щ. долара, момчето наскоро обяви, че вместо пари предпочита стаж при милиардера, срещу което ще изтрие проследяващия акаунт.

Дали обаче Мъск ще приеме това предложние, предстои да разберем.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !