Как семейната фирма за смутита и сокове Frudada използва дигиталните технологии, за да надгради бизнеса си

Offnews Последна промяна на 19 януари 2021 в 15:42 8928 0

nature-3167889_640

Изминалата година предложи множество предизвикателства за бизнеса у нас. Голям брой български фирми бяха принудени да реорганизират работата си и да мигрират онлайн, за да не фалират. През 2021 г. тази тенденция изглежда ще се задълбочи и качественото присъствие в интернет ще става все по-важно.

 

Един добър пример в това отношение е семейната фирма за здравословни напитки и сладоледи Frudada. Тя е една от многото в България, които бяха подложени на изпитания през последните месеци. Нейният екип обаче заложи на активно използване на дигиталните технологии, изграждане на общност около ценностите на дружеството и успя по този начин да надгради своя бизнес.

 

Решението

 

За своята маркетинг стратегия екипът се спира от самото начало на силно присъствие в социалните мрежи, както и на платформата Сайт билдър на СуперХостинг.БГ. Дейността на фирмата е тясно обвързана с изграждането на общност, а дигиталната среда се оказва от ключово значение за това. 

 

“Избрахме Сайт билдър, защото е български продукт и можем да разчитаме на подкрепата на една българска компания. Предвид факта, че нямаме човек с дигитален профил в екипа, за нас беше важно платформата да е лесна за работа и гъвкава спрямо нуждите ни. След като разбрахме, че отговаря на тези две условия, всички други функционалности, с които разполага, са бонус. На практика Сайт билдър има всичко необходимо, което е нужно за старта на един бизнес в онлайн пространството” - споделя Десислава Бежева.

 

Изграждане на общност

 

За екипа на Frudada най-важното в настоящата ситуация е да поддържат постоянен контакт със своите клиенти. Техните социални мрежи и уебсайт са начин да споделят своите ценности, история, мисия, нови продукти и полезно съдържание за здравословен начин на живот, който може да е и вкусен. Дигиталното присъствие се оказва ключов елемент при надграждането на техния бизнес.

 

Сайт билдър платформата, на базата на която компанията изгражда и развива своя уебсайт, е подходяща именно за екипи, които правят своите първи стъпки в интернет. Тя е изключително интуитивна и лесна за работа, което я прави подходяща за екипи без програмист, тъй като притежава полезни функционалности и интеграции. В добавка специалистите от СуперХостинг.БГ са винаги на разположение за съдействие при всеки въпрос, молба или нужда от помощ.

 

Да правиш бизнес, ориентиран около ценности

 

FRUDADA e семейна компания с мисия да направи здравословния начин на живот по-достъпен и приятен за повече хора. Голямата страст на екипа ѝ е именно здравословното хранене, а най-популярните ѝ продукти са различни смутита, сокове и дори веган сладолед.

 

Всичките продукти на Frudada са чисти и естествени, и с максимално запазени хранителни качества. Сезонното им смути с тиква, моркови и куркума, подпомага имунната система, а супер смутито с органичен алое вера гел спомага детокса. Произвежданите от фирмата продукти доказват, че здравословното може да бъде и вкусно.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !