Вижте първия трейлър на Grand Theft Auto (Видео)

Offnews Последна промяна на 25 октомври 2021 в 11:10 534 0

Rockstar Games

Rockstar Games пусна първия официален трейлър на Grand Theft Auto. Това е колекция, която обединява ремастерирани издания на Grand Theft Auto III и на нейните две продължения – Vice City и San Andreas.

Трейлърът показва редица визуалните промени в новите издания на познатите игри. Сред подобренията са ново осветление и ъпгрейди на средата, текстури с висока резолюция, по-голямо разстояние на рендиране, контроли и прицелване като в Grand Theft Auto V и още много други.

Сред останалите ъпгрейди са избор на оръжие и смяна на радиостанцията, промени в мини картите в опция играчите да задават цели, обновени постижения, трофеи и др. Версията за Nintendo Switch поддържа прицелване чрез жироскопа, както и мащабиране на камерата със сензорния дисплей, а изданието за PC поддържа NVIDIA DLSS и има допълнителни постижения през Rockstar Games Social Club.

Rockstar Games разкри, че колекцията ще излезе на 11 ноември за PC, PlayStation, Xbox и Nintendo Switch на цена от 60 евро. На 7 декември ще бъдат пуснати и физическите копия за желаещите да я закупят в такъв формат.

Вижте повече в прикаченото видео:

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !