Вижте геймплея на Cyberpunk 2077 за конзолите PlayStation и Xbox в тези клипове

Offnews Последна промяна на 30 ноември 2020 в 16:32 4387 0

Cyberpunk 2077 CD Projekt Red

Малко преди дългоочакваното и отлагано на няколко пъти пускане в продажба на играта Cyberpunk 2077, разработчиците от CD Projekt Red публикуваха видеоклипове, които представят нейния геймплей за най-популярните игрови конзоли PlayStation и Xbox. Припомняме, че заглавието трябва да бъде на пазара на 10 декември, ако компанията не отложи неговия релийз отново.

Видеоматериалите всъщност са разделени и показват много добре графичните особености на предходното и на новото поколение игрови конзоли. Припомняме, че Sony и Microsoft анонсираха съвсем наскоро своите приставки от пето поколение PlayStation 5 и Xbox Series X и Series S. Все пак от гейм студиото зад Cyberpunk 2077 вече успокоиха феновете, че ще пуснат отделен ъпгрейд за петата генерация гейм конзоли догодина.

Видеата за PlayStation и Xbox представят различни моменти от геймплея. По всеобщо мнение те изглеждат толкова добре, че е трудно да се каже на коя конзола играта изглежда по-добре. 1080p резолюцията и компресията пък пречат да се покаже пълният капацитет на следващото поколение приставки. Уверете се сами.

Припомняме, че ролевият екшън Cyberpunk 2077 е футуристична видеоигра, чието действие се развива в Нощния град - част от Свободния щат Северна Каролина. Заглавието представя един киберпънк свят на бъдещето, контролиран от корпорации и изпълнен с роботи, био импланти и всевъзможни дигитални технологии.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !