The Wolf Among Us 2 ще дебютира през 2023 г.

Offnews Последна промяна на 10 февруари 2022 в 10:11 1783 0

The Wolf Among Us 2 най-после има прозорец за премиера. Telltale Games обяви, че дългоочакваното продължение ще е с премиера през 2023 г.

В тон с това има и трейлър към бъдещото заглавие, като той дава повече детайли. В него виждаме обясненията на шерифа на Fabletown, Бигби Уолф за методите му на работа.

Това се случва по време на удар срещу спътниците на Дороти от Прекрасния свят на Оз. Сливането на съвременния свят с митични герои изглежда доста странно.

https://youtu.be/UkXwW5H28m0

Уолф е фантастичен звяр, а целите му не са точно невинни създания, както можете да си припомните от Оз. Действието в The Wolf Among Us 2 се развива шест месеца след първия сезон, като в новия случай се включва и NYPD.

Продължението ще се появи около десетилетие след премиерата на първата Wolf Among Us, която се появи през 2013 г. Това е и символично постижение за разработчиците, които се завръщат към работен ритъм.

Telltale подготвя и адаптация по The Expanse, а бившите нейни служители, които се отделиха в Dramatic Labs работят върху Star Trek: Resurgence.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !