SteelSeries представи първата водоустойчива TKL клавиатура Apex 3 TKL

Offnews Последна промяна на 16 октомври 2021 в 14:10 212 0

apex3 tkl

Разработчикът на геймърска периферия SteelSeries представи клавиатурата Apex 3 TenKeyLess (TKL) - първата водоустойчива TKL гейминг клавиатура. Тя е насочена към esports професионалисти и геймъри, които играят за удоволствие и разполага с IP32 индустриален сертификат за водо- и прахоустойчивост.

Дизайнът на TKL е с най-популярния форм-фактор, използван от професионалистите в електронните спортове, което им позволява да позиционират клавиатурата за максимална производителност и комфорт по време на игра.

Безшумните превключватели са създадени от издръжливи материали с ниско триене, което ще позволи над 20 милиона натискания на клавишите и осигурява почти безшумна игра. Като допълнение Brilliant PrismSync Lighting подсветката е с 8 зони с 16,8 милиона красиви и ясни цвята, които могат да се синхронизират с останалите устройства от семейството на SteelSeries.

Apex 3 TKL е оборудвана със специални мултимедийни контролери, за да помогне на играчите да запазят фокус по време на дълги гейминг маратони. Контролер за сила на звука и мултимедийни клавиши за лесно регулиране на настройките по време на игра, заедно с управлението на яркостта, превъртане назад, пропускане и пауза, са достъпни с натискане на един бутон.

apex3 tkl

Apex 3 TKL е базирана на SteelSeries Engine, софтуерна платформа, която позволява на геймърите да настроят подсветката, макросите и всеки елемент, от който се нуждаят по време на игра. SteelSeries Engine е част от софтуерната екосистема SteelSeries GG, в която са включени редица безплатни приложения. Сред тях е SteelSeries Moments – безплатна програма, която позволява на геймърите да създават клипове, редактират и споделят акценти от играта си с приятели в YouTube, Gfycat, Discord, Reddit, Twitter, Facebook и много други. Moments разполага с GameSense - усъвършенствана автоматична опция за създаване на видео клипове, интегрирана в някои от най-популярните игри в света, между които League of Legends, Counter Strike: Global Offensive и Dota 2, а скоро се очаква опцията да е достъпна и за други игри, включително Valorant и Fortnite.

Apex 3 TKL се предлага с US, FR, DE, ND, JP, UK, RU и TR подредба на клавиатурата. Препоръчителна цена на дребно от производителя за Европа е 54,99 евро.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !