Sonic Origins дебютира през юни с ремастери на четири класически игри

Offnews Последна промяна на 21 април 2022 в 11:31 1373 0

Екранна снимка 2022-04-20 193306

В навечерието на 31-я рожден ден на Sonic, Sega най-после разкри детайлите свързани със Sonic Origins. Това представлява ремастерирана колекция от Sonic The Hedgehog 1, 2, Sonic 3 & Knuckles и Sonic CD.

Не очаквайте обаче директни портове на класиките на Sega. В допълнение към преработената графика за днешните конзоли, Sonic Origins включва нови постижения, колекционерски предмети, анимирани клипове и гейминг режими.

https://youtu.be/ZzHXjAJ86Zw

в Sonic Origins геймърите ще могат да избират между игра в класически или юбилеен режим. В класическия режим играчите ще изживеят игрите в оригиналния им блясък и съотношение на страните.

Юбилейният режим предлага изживяване в пълен екран и при безкрайни животи. Sonic Origins ще ви позволи да играете като Sonic, Tails или Knuckles в четирите игри. И докато Sega дава на феновете комплекти с първите три игри Sonic през изминалите години, Sonic CD не имала нормален релийз от 2011 г.

Засега няма данни дали тази версия на играта ще включва американската или японска версия на саундтрака. Можете да направите предварителна заявка за играта.

https://youtu.be/aAxSF4JESSU

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !