Ревю на геймърската мишка Krypton 290

Offnews Последна промяна на 30 април 2022 в 19:53 2092 0

Krypton-4

Геймърската мишка Krypton 290 на полския бранд Genesis се отличава със своя олекотен дизайн и издръжливост. В редакцията получихме една бройка от модела и тествахме нейните възможности, които ще ви представим в следващите редове.

 

Първи впечатления и дизайн

 

Вече споменахме една от отличителните характеристики на Krypton 290, а именно - олекотения ѝ дизайн. Мишката тежи едва 99 гр., а в същото време, както успяхме да се уверим сами, е издръжлива на продължителен и интензивен гейминг.

 

Елегантната ѝ визия се допълва от LED подсветка с PRISMO ефект. Освен светодиодите в  основата, колелцето и логото на модела също са осветени. Устройството предоставя възможност за избор между 16 милиона цвята, което създава идеални условия за уникална атмосфера по време на всяка игра.

 

Krypton 290 се предлага на пазара в два цвята - черен и бял. А връзката ѝ с компютъра се осъществява чрез оплетен кабел с дължина 1.8 метра, гарантиращ години наред безпроблемна работа с мишката.

Суичове за 10 милиона клика

 

Безпроблемната работа в продължение на часове се подсигурява от вградените в Krypton 290 суичове, предлагащи издръжливост до 10 милиона клика.

 

Геймърската мишка на Genesis е снабдена и с оптичен сензор с чувствителност 6400 DPI, който има шест нива на настройка с минимална стъпка от 200 точки на инч. Производителят гарантира, че той може да проследява движението със скорост 66 инча в секунда и ускорение до 22 G.

 

Бутонът за промяна на DPI позволява да играчите да регулират скоростта на курсора в шест настройки, което им позволява да адаптират перфектно мишката към конкретна игра.

 

Седем програмируеми бутона

 

Игралната мишка на Genesis има седем програмируеми бутона, които потребителят може да настрои според предпочитанията си през софтуера на производителя. Както успяхме да се уверим сами, конфигурацията е лесна и не отнема много време. Тя дава възможност и за запис на макроси, както и за промяна на настройките на подсветката и запазване на тези опции във вградената памет. По този начин се избягва необходимостта от ново конфигуриране на настройките при всяко стартиране на компютъра.

В заключение

 

можем спокойно да потвърдим, че играта с Krypton 290 е много бърза и прецизна.  Устройството може да бъде незаменим помощник на всеки геймър по време на състезания и виртуална стрелба, осигурявайки му светкавичност и точност, благодарение на вградения оптичен сензор. В допълнение, удобният ергономичен дизайн на мишката осигурява комфорт по време на гейминг сесиите и не натоварва китката.

 

Krypton 290 се предлага на пазара у нас на цена от около 40 лв. с ДДС.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !