Pro Evolution Soccer става eFootball и ще се играе безплатно

Offnews Последна промяна на 22 юли 2021 в 14:55 4470 0

Култовата поредица на Konami Pro Evolution Soccer въвежда нова тактика в борбата със своя конкурент FIFA. За да се открои от могъщия си съперник, футболният франчайз приема ново име - eFootball и става безплатна за игра на конзоли, компютри и мобилни устройства.

Компанията модернизира играта с помощта на Unreal engine като част от преминаването към предоставяне на цифрова услуга. Най-голямата промяна в геймплея е новата технология за "съвпадение на движението", предназначена да направи анимациите на играчите по-реалистични.

След стартирането си тази есен eFootball ще получава редовно нови актуализации. От Konami обаче трябва да бъдат много внимателни, тъй като безплатните игри традиционно привличат гнева на регулаторите.

По-късно през есента потребителите могат да очакват режим на тиймбилдинг в мениджърски стил, онлайн лиги и системи, възнаграждаващи най-добрите играчи. В същото време ще бъде въведена игра на различни платформи между конзоли и компютър.

През зимата ще излезе поддръжката на мобилен контролер, пълна кръстосана игра, включително мобилна, както и ще стартират професионални и аматьорски eSports турнири.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !