Pokémon отбелязва своята 25-годишнина с Кейти Пери

Offnews Последна промяна на 15 януари 2021 в 14:53 368485 0

Capture

Франчайзът Pokémon тази година става на четвърт век. За да отбележи своята 25-годишнина Pokémon Company International е поканила поп звездата Кейти Пери, която ще оглави поредица от музикални събития, наречени P25.

Освен атрактивната изпълнителка, в събитията ще участват още много артисти (от изгряващи звезди до утвърдени такива), чиито имена за момента не се уточняват. Наред с музикалните събития, празничната програма ще включва и много други прояви като аниме, видео игри и анимация.

Припомняме, че Кейти Пери и преди е работила с Pokémon. През 2012 г. тя записа песента си "Последната петък вечер“, с която се появи в играта. 36-годишната изпълнителка стана майка за първи път през август миналата година.

Самата тя признава, че откакто е станала родител, осъзнава колко е важно да се играе. "Искам да бъда част от всичко, което е игра - да разказвам истории, които имат наистина добри послания" - споделя още тя.

Франчайзингът Pokémon е световен феномен от десетилетия - първите видеоигри бяха пуснати още през 90-те години, а феновете на играта продължават да се увеличават. Хората по целия свят са очаровани от вселената от различни герои, стратегии и приключения.

Вероятно мнозина си спомнят Pokémon Go, която превзе света на мобилните устройства. Това е игра с добавена реалност, създадена за смартфони, която позволява на играчите да търсят покемони в света около тях.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !