Отложиха Diablo Immortal за 2022 г.

Offnews Последна промяна на 04 август 2021 в 13:15 5286 0

Screenshot 2021-08-04 131332

Премиерата на Diablo Immortal, която е предназначена за смартфони, беше отложена за началото на 2022 г. Екшън RPG заглавието трябваше да се появи за Android и iOS през настоящата година.

Разработчиците изглежда обаче имат нужда от повече време, за да настроят съдържанието при битки между играчите (PvP). Освен това ще има подобрения в PvE и ще бъдат въведени допълнително опции за достъп.

От Blizzard, които разработват играта, описват и специфичните функционалности, върху които ще се фокусират. Сред тях са PvE Raids, настройка на наградите и превръщането на Challenge Rift-овете в по впечатляващи.

Що се касае до PvP настройките, Blizzard ще подобри намирането на съперници, баланса между класовете и други елементи в Battleground системата. Изглежда разработчиците са все още в ранен етап що се отнася и до съвместимостта на Diablo Immortal с геймпад контролери.

Както стана ясно по-рано днес обаче, Blizzard си има други, по-сериозни, проблеми. Ръководството на популярния разработчик на видеоигри Activision Blizzard претърпя промени, след като името на президента на студиото Дж. Алън Брак бе замесено в скандал за сексуална дискриминация и тормоз. В Калифорния срещу него стартира съдебен процес, което доведе до освобождаване на заемания служебен пост.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !