MSI неочаквано обяви новата конзола MAG Trident S, базирана на процесора AMD Ryzen 7 5700G

Offnews Последна промяна на 31 януари 2022 в 12:58 462 0

MAG Trident S

Компанията MSI публикува в своя официален Twitter акаунт тийзър на съвсем нов свой продукт. Това е конзолата за видеоигри MAG Trident S, за която производителят подчертава, че се базира на процесора AMD Ryzen 7 5700G.

Този чип има 8х процесорни ядра/16х нишки работещи с тактова честота до 3,6 GHz. Процесорът се произвежда чрез новия 7 нанометров технологичен FinFET процес на TSMC, а неговият множител е отключен за овърклок. По-важен е интегриранията в чипа графичен ускорител AMD Radeon Graphics с 8х графични ядра, работещи с тактова честота 2000 MHz, който осигурява достатъчна графична мощност за голям брой игри.

https://twitter.com/msigaming/status/1486686049720016903

Освен това, новата конзола ще има LED индикатор, няколко USB порта, компактни габарити - обемът на корпуса е само 2,6 литра, а самата конзола е двуцветна. Интересно е, че към устройството могат едновременно да бъдат включени три монитора.

Очакванията са, че устройството с лекота ще поддържа всичките популярни заглавия за киберспорт като  CS: GO, Valorant, DOTA 2. Най-новите ААА игри най-вероятно ще работят отдалечено чрез различните онлайн услуги за стриймване на гейминга. И още, според показаното в тийзъра изображение може да се каже, че заедно с новата конзола MSI ще предлага и съответните контролери за нея.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !