Monster Hunter Rise излиза за настолни компютри през 2022 г.

Offnews Последна промяна на 01 октомври 2021 в 09:47 568 0

След дебюта си на Nintendo Switch от началото на годината, играта Monster Hunter Rise вече си проправя път към настолните компютри. Любимото на мнозина екшън RPG заглавие ще бъде достъпно за PC от 12 януари 2022 година, съобщават неговите издатели от Capcom.

Версията на играта за Windows ще включва цялото налично по-рано съдържание за заглавието. В добавка - играта ще е достъпна в 4K, с отключена честота на кадрите и подходяща за широкоекранни монитори.

Освен това, изданието за компютър ще включва оптимизирани контроли за клавиатура и мишка, както и много по-остри текстури, отколкото във версията за Switch. И накрая, от Capcom обещават, че предстоящото разширение Sunbreak на Monster Hunter Rise ще стартира както за Switch, така и за PC през лятото на 2022 година.

Преди датата на излизане на играта (12 януари), компанията ще пусне Steam демо на Monster Hunter Rise. Той ще е достъпен за всички желаещи на 13 октомври и ще включва всички 14 вида оръжия, открити във финалната игра. Това ще позволи на играчите да разберат добре какво представлява Rise.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !