Много нови детайли и трейлър за Call of Duty: Modern Warfare III

Павлин Луканов Последна промяна на 20 август 2023 в 14:21 318 0

MW3

Снимка Activision

Много нови детайли и трейлър за Call of Duty: Modern Warfare III

Една от поредиците игри, която се радва на неочаквано дълголетие е Call of Duty: Modern Warfare, като продукцията на Activision, която е подсерия на Call of Duty, води началото си от вече далечната 2007 г. Тогава дебютира Call of Duty 4: Modern Warfare, а след нея бяхме свидетели още на редица попълнения. Сега идва ред и на най-новото попълнение с официалния анонс на Modern Warfare III, която не трябва да се бърка с Modern Warfare 3 от 2011 г.

От Activision споделят много детайли за играта, както и трейлър. Новото заглавие включва самостоятелна кампания, която следва сюжета на Modern Warfare II и въвежда нов тип мисии, отворени битки (open combat), които от Activision описват като иновация, даваща по-голямо значение на решенията на геймърите. Така те могат да избират различни игрови стилове, включително прикрит и такъв с цялостна атака. Мисиите са създадени така, че да допълнят линейния сюжет, който е традиция за Call of Duty.

Интересно е да се отбележи, че Modern Warfare III е директен наследник на Modern Warfare II от 2022 г., която беше разработена от Infinity Ward. Тазгодишното заглавие обаче е разработено от Sledgehammer Games. От Activision споделят, че от доста време планират преминаването на ежегодно издание на Modern Warfare. От началото на разработката както на Modern Warfare II, така и на Modern Warfare III, Sledgehammer Games работи отблизо с Infinity Ward за създаването на най-новото продължение на серията.

Що се отнася до мрежовия гейминг, ще са налични 16 карти при дебюта на играта и поне още 12 карти ще бъдат добавени след това. Геймърите ще имат избор между различни режими, включително „hardpoint“ и „kill confirmed“, както и изцяло новият „cutthroat“ за 3v3v3. Мултиплейър аспектът ще е обвързан с миналогодишната игра.

От Activision споделят, че за първи път в историята на Call of Duty голяма част от съдържанието от предходното издание на играта ще бъде прехвърлено към новата версия. Това включва всички оръжия и Operator, които са отключени от играчите в Modern Warfare II. Това определено е интересен подход, който може да е от полза за много фенове на поредицата.

Изненадващо за някои, но не и за бранша като цяло, новото заглавие включва и зомбита. Този режим е разработен съвместно със студиото Treyarch, като предоставя най-голямата карта със зомбита досега. Режимът е от тип отворен свят, а целта е спасяване на оцелели от зомби нападението. Call of Duty: Modern Warfare III ще дебютира на 10 ноември за PlayStation, Xbox и компютри.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !