Мила Йовович ще се включи в играта Monster Hunter World: Iceborne (видео)

Offnews Последна промяна на 30 ноември 2020 в 13:39 4413 0

Monster Hunter World Iceborne Milla Jovovich

Гейм издателството Capcom обяви новината, че не кой да е, а самата Мила Йовович ("Заразно зло",

"Петият елемент"), ще се появи в ролевата игра Monster Hunter World: Iceborne. Припомняме, че екшън актрисата играе главната роля в предстоящия филм Monster Hunter, създаден по мотиви от гейм заглавието.

Това обаче е първото участие на Йохансон в подобен геймърски проект. Тя ще бъде включена в допълнително специално съдържание, което ще бъде обвързано с филмовата продукция. Така тенденцията за преплитане между различните продукти във франчайза ще бъде доведена до своя максимум, като по играта е създаден филм, а по него - допълнително игрово съдържание.

На практика ще бъде добавен един single-player куест, в който геймърите ще могат да се отъждествят с Артемис - героинята, в чиято роля влиза Мила Йовович в кино продукцията. Нещо повече - за да могат те да се потопят още повече в атмосферата от лентата, героинята ще бъде озвучавана от самата актриса, става ясно още от блог пост на сайта на Capcom.

Съдържанието ще бъде достъпно на 3 декември и ще включва битки с няколко вида чудовища, включително създание, наречено Greater Rathalos. При победа геймърите ще получат и подаръци. Припомняме, че самият филм ще се появи по-късно през декември и за него вече излязоха няколко трейлъра.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !