Mass Effect Legendary Edition излиза на 14 май

Offnews Последна промяна на 03 февруари 2021 в 20:05 6220 0

Mass Effect Legendary Edition

Играта Mass Effect Legendary Edition, която е обновена версия на легендарната фантастична трилогия на BioWare, ще се появи на 14 май. Тя вече е достъпна за предварителна поръчка.

Припомняме, че заглавието ще бъде пуснато във версии за персонални компютри, както и за гейм конзолите PlayStation 4 и Xbox One. Освен това то ще е достъпно и за новото поколение игрови приставки - PS5 и Xbox Series X, както и Xbox Series S още същия ден.

Mass Effect е сайфай игрова поредица, в която човечеството открива технология, позволяваща бързо пътуване между звездните системи и в резултат то става част от галактическа общност, обхващаща множество цивилизации. В тази нова за хората среда, те трябва да се справят с редица заплахи, предизвикани от враждебни извънземни раси и да разгадават загадки, свързани с древни артефакти.

Новото издание на оригиналната Mass Effect трилогия ще добави редица промени във визуално отношение, включително поддръжка на стандарта 4K Ultra HD и HDR за трите игри. Повечето герои ще бъдат ъпгрейднати, както и много от ефектите в играта. Според екипа на BioWare, това ще направи фантастичната игрова среда много по-реалистична.

Междувременно новото "Легендарно" издание ще се опита да адресира и някои от отдавнашните оплаквания на феновете на франчайза. Те варират от промени в шутър механиките, до някои подробности като например прекалено дългите пътувания с асансьори в първите две части от трилогията, които според мнозина са безсмислени. В определени случаи те достигат дори минута, което някои фенове дори намират за нереалистично в една вселена, в която междузвездните пътувания са ежедневие. Сега тяхната продължителност е ограничена.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !