Genesis Astat 700 G2 предоставя още повече ергономичност и комфорт

Александър Александров Последна промяна на 08 юни 2023 в 12:06 283 0

Astat 700 G2
Astat 700 G2

Полският бранд за гейминг периферия Genesis представи подобрена версия на своя ергономичен геймърски стол Astat 700. Новата модификация идва под наименованието Astat 700 G2 и добавя повече функционалности към популярния модел.

Genesis Astat 700 G2 е базиран на вече познатия ExoBase дизайн с 8 ребра, който намалява натиска върху всяка част от гръбначния стълб. Тристепенната конфигурация на лумбалния сегмент е една от най-важните му характеристики. Освен това потребителите могат да променят дълбочината на седалката, което се отразява директно върху повишен комфорт за гърба и по-добра мускулна релаксация.

Новото кресло на Genesis е покрито с мрежест, дишащ материал PureFlowPLUS, който улеснява вентилацията и осигурява повишена издръжливост и оптимална еластичност. Столът е оборудван с меки 3D подлакътници и облегалка за глава, която може да се конфигурира в две равнини. Нещо повече, облегалката използва механизъм за бързо регулиране на ъгъла на наклон и неговото блокиране. Това прави Astat 700 G2 подходящ както за работа и забавление, така и идеалното помощно средство за почивка след дълги часове пред екрана.

Столът е оборудван с газов амортисьор от клас 4 и разполага с петраменна основа с големи 60-милиметрови колела, покрити с CareGlide финиш, който предпазва пода от надраскване. Производителят заявява, че в сравнение с модела Astat 700, вариантът G2 също така идва с подобрения на ключовите конструктивни елементи, което го прави по-издръжлив и удобен.

Genesis Astat 700 G2 е наличен на българския пазар на цена от около 650 лв. с ДДС.

Повече информация за модела може да видите тук.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !