Elden Ring с трейлър и премиерна дата

Offnews Последна промяна на 11 юни 2021 в 15:58 4879 0

Screenshot 2021-06-11 155737

Вчера стартира най-голямото гейминг изложение в Света – E3. Като част от събитието по откриването му бяха обявени и някои данни за една от най-очакваните игри от 2019 г., насам, Elden Ring.

На първо място вече имаме трейлър към заглавието, както и научихме, че премиерата на играта ще е на 21 януари догодина. Elden Ring се разработва съвместно от разработчика на Dark Souls, FromSoftware и авторът на Играна Тронове (Game of Thrones), Джордж Р. Р. Мартин.

https://youtu.be/14YuhpXzYDg

Режисьорът Хидетака Миязаки и екипът за разработка отговарят за основния разказ в играта, но останалата част, включително история и митове е поверена на Мартин. В трейлъра се споменава за Tarnished, името на главния герой.

Война между полубогове, които искат да владеят парче от счупения Elden Ring, е довела до по-голям сблъсък наречен The Shattering. Главният герой ще трябва да използва силата на пръстена и да стане Elden лорд.

Ветераните от игрите на FromSoftware ще са запознати с част от елементите в новото заглавие. Сред тях са гигантски босове и сини фантоми, които ви се притичат на помощ. Най-значителната промяна за геймърите ще е включването на кон, който може да бъде привикван и дори да преминава над стени и да лети над каньони.

Tarnished изглежда е по-издръжлив от част от предишните персонажи в игрите на FromSoftware. Играта е предназначена за PlayStation 4, Xbox One и PC.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !