На 13 октомври е премиерата на новия гейминг смартфон Black Shark 4S. Междувременно Xiaomi, част от която е и брандът Black Shark, показват нови детайли свързани с устройството.

Висш представител от марката публикува в китайската социална мрежа weibo интересна информация. В това число и за новия екран на телефона. Новият дизайн на устройството пък беше показан от вицепрезидент в организацията.

Бъдещото попълнение ще използва Samsung E4 AMOLED екран с честота на опресняване 144Hz, ултра-бърза реакция при докосване и цветова точност, която е сравнима с тази при професионалните монитори. Честотата на отчитане на допир ще е 720Hz.

Междувременно новият потребителски интерфейс ще включва екранен режим, който е подходящ за продължително четене. На гърба има хоризонтално разположена секция с тройна основна камера.

Основната разлика с предходните модели е премахването на X дизайна отзад. Все пак новата визия е доста модернистична. Видими са и бутоните за спусъци отстрани на корпуса, които устройството наследява от предшественика си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *