Следващият OnePlus Nord изглежда някак си познат

Offnews Последна промяна на 22 март 2021 в 05:48 7310 0

oneplus-nord-successor-steve-H-onleaks-voice-800x558

OnePlus Nord постави началото на нова гама бюджетни телефони и бързо беше последван от още два модела – N10 5G и N100. Сега изглежда, че компанията готви ново устройство от серия Nord, което обаче много прилича на N100. Оформлението на камерата и дизайна с перфорация на екрана, всичко е някак си познато.

Изображенията пусна @OneLeaks и от тях става ясно, че наследникът на OnePlus Nord ще има пластмасова конструкция и рамка. Габаритите си остават приблизително същите, но дебелината е намалена с 0.6 мм.

Новото предложение на OnePlus ще има 6.49 инчов дисплей, но детайли за резолюцията и честотата му на опресняване все още няма. Запазен е жакът за слушалки, но сензорът за пръстови отпечатъци вече се намира от дястана страна в бутона за захранване.

За съжаление липсват и подробности за вътрешните компоненти и батерията. Може би ще научим повече за новия бюджетен модел в следващите дни.

В момента компанията се е съсредоточила върху премиерата на предстоящите си флагмани от серия 9. Според данните, серията ще съдържа три устройства с подобра камера, създадена в партньорство с Hasselblad, по-бързо зареждане и LTPO AMOLED дисплей, който ще може да регулира честотата на опресняване от 1 до 120 Hz.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !