Предварителните поръчки за OnePlus 9 може да съдържат изненада

Offnews Последна промяна на 05 март 2021 в 05:54 5926 0

OnePlus-9-Pro-Leak

OnePlus се готви да пусне следващия си флагман по-рано от обикновено. Очаква се компанията да е домакин на събитие този месец и да представи до четири продукта – три смартфона и часовник. Повече ще научим на 8 март, когато OnePlus ще даде подробности.

Ново изтичане обаче разкрива, че предварителните поръчки ще включват изненада.

Информацията идва от Евън Блас, който обяви, че те ще започнат на 23 март, а ранните купувачи ще получат безплатни OnePlus Buds Z. Тези, избрали стандартния модел ще получат OnePlus Buds Z, а тези с Pro – Steve Harrington Edition. Купувачите на 9R и Watch обаче няма да имат бонус.

Говори се, че OnePlus 9 ще дойде с 6.55 инчов дисплей и честота на опресняване 120 Hz, като може да има разделителна способност 2400 х 1080р и съотношение 20:9. Камерата му ще е с два 48 мегапикселови сензора и 16 мегапикселов селфи, а батерията – с капацитет 4500 mAh. За разлика от него OnePlus Pro ще е оборудван с QHD дисплей с разделителна способност 3120 х 1440 и честота на опресняване 120 Hz.

Цветовите опции също бяха разкрити – широка гама от по три варианта за двата модела - Astral Black, Arctic Sky, Winter Mist/Stellar Black, Forest Green, Morning Mist съответно за двата телефона.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !