POCO навлиза в 2024 г. с нови устройства за определящото тенденциите поколение Z

Част от характеристиките на устройствата на бранда са екстремна производителност за игри с POCO X6 Pro, сензационни визуализации и видео с POCO X6 и функции и дизайн на флагманско ниво на цена от среден клас с POCO M6 Pro

Александър Александров Последна промяна на 18 януари 2024 в 17:20 945 0

POCO X6 Pro
POCO X6 Pro

Популярната технологична марка сред младото поколение технологични ентусиасти POCO, започва 2024 г. с пускането на две актуализирани мобилни устройства от серията X и най-новия си модел от серията M, за да даде възможност на поколението Z да се наслади максимално на гейминг и стрийминг преживяванията, както и в социалните медии.

Всяко от тези подобрения на характеристиките представлява значително преобразяване, което разширява границите на пазара на смартфони от среден клас, за да предостави технологии, естетика и производителност на достъпни цени.

Новите POCO X6 Pro и POCO X6 модернизират любимата на феновете серия X с най-новите процесори и технологии. Те осигуряват подобрен дисплей за плавни и поглъщащи визуални ефекти и настройка с три камери за създаване на съдържание на професионално ниво. Вълнуващият POCO M6 Pro популяризира функциите и изживяванията на флагманско ниво специално за почитателите на социалните медии с първокласен дисплей, солидна памет и турбо зареждане, всичко това с ненадминато съотношение цена/качество.

“След звездната 2023 г., в която POCO отпразнува петата си годишнина и се срещна с фенове и партньори на първия по рода си Карнавал на POCO, проведен в Тайланд, ние отново разтърсваме пазара на смартфони. Предоставяйки на потребителите всичко, от което се нуждаят, и нищо, от което не се нуждаят, ние даваме възможност на феновете на POCO да се докоснат до премиум производителността и функциите, прецизно настроени за най-добрите игри, гледане на филми и създаване на съдържание в социалните мрежи”, споделя Ангъс Нг, ръководител Продуктов маркетинг в POCO Global. “Това са водещите технологии, за които нашите потребители ни споделиха, че ще им помогнат да увеличат максимално дигиталните им преживявания през 2024 г. и след това.”

POCO X6 Pro: Флагманско ниво на производителност и изживяване за нов тип потребители “SPEED-CIES” без компромиси

Проектиран да предоставя отлични изживявания без компромиси с производителността, новият POCO X6 Pro разполага с чипсет, RAM памет и памет за съхранение, както и голяма батерия, следвайки примера на премиум смартфоните, за да отговори на нуждите от следващо поколение на нов вид хардкор геймъри – “SPEED-CIES”, които търсят по-бързо зареждане, плавна работа и мигновени реакции, които са в крак с темпото на техния геймплей.

Предлагайки най-екстремната производителност за игри на смартфон от серията X, POCO X6 Pro разполага с новия чипсет Dimensity 8300-Ultra, който поставя нов рекорд по скорост за устройство на POCO с AnTuTu резултат от 1 464 228. Този първокласен процесор осигурява по-бърза, по-плавна работа и подобрена енергийна ефективност, за да могат потребителите да се потопят напълно в любимите си игри, изискващи много енергия, за по-дълго време.

“Въвеждайки MediaTek Dimensity 8300-Ultra в POCO X6 Pro, даваме на потребителите възможност да се насладят на пълен набор от първокласни изживявания и функции за достъпност като възможности за генеративен изкуствен интелект и памет от флагмански клас”, каза д-р Йенчи Лий, Заместник-генерален мениджър на бизнес звеното за безжични комуникации на MediaTek. “Работихме в тясно сътрудничество с POCO, за да оптимизираме нашия чипсет с цел осигуряването на адаптивна технология за игри, бърза свързаност и икономия на енергия, за да отключим възможностите за първокласни смартфон изживявания за новото поколение потребители.”

За да съответства на тази скорост, POCO X6 Pro предлага до 12 GB памет и до 512 GB място за съхранение за безпроблемна употреба и възможност за изпълнение на редица задачи едновременно, което позволява на потребителите безпроблемно да превключват между правенето на снимки, редактирането на видео и споделянето на съдържание в социалните мрежи. Устройството се предлага и с обновената оптимизация WildBoost 2.0 за безпогрешно бързи и плавни изживявания в игрите.

Двете нови устройства от серията POCO X6 могат да се похвалят и с изумителен 6,67″ CrystalRes Flow AMOLED екран, който осигурява плавно реалистично действие в игри или видео и ярки цветове дори под ярка слънчева светлина. С ултратънки рамки, високото съотношение на екрана към тялото от 94% на X6 Pro осигурява изживяване на целия екран и елегантна, модерна естетика.

Професионално изглеждащите изображения са задължителни за днешните фенове на технологиите. Той разполага с 64MP тройна камера и нови функции, включително OIS система (оптична стабилизация на изображението), която помага на потребителите да заснемат кристално ясни снимки в движение. Освен това добавя функционалност на камерата за заснемане на движение и проследяване на движението, която автоматично идентифицира и проследява човека, животното или обекта, който е във фокуса на видеото. Функцията предлага страхотни възможности за влогърите, които заснемат спиращото дъха действие на спускане със скейтборд, танцова битка или сцена от дивата природа.

POCO X6: Нови нива на мощност и производителност, които определят категорията на средния клас

Разбивайки очакванията за смартфон от среден клас, POCO X6 предлага мощта и производителността, от които потребителите от поколението Z се нуждаят, за да се възползват максимално от всеки ден. Новото устройство е изключително мощно благодарение на следващо поколение мобилна платформа Snapdragon 7s Gen 2, както и на увеличените памет и място за съхранение и мощната батерия. Потребителите могат да се насладят на плавни и бързи изживявания, независимо дали правят снимки, гледат видеоклипове с висока разделителна способност или играят игри през деня и нощта.

Дипу Джон, Старши директор продуктов мениджмънт, Qualcomm Technologies, Inc. сподели: „Благодарение на Snapdragon 7s Gen 2, POCO разполага с 4nm технология за бърза и стабилна производителност с голяма енергийна ефективност. Това забележително устройство се радва на ключови подобрения на производителността в сравнение с предишното поколение и разполага с функции Snapdragon Elite GamingÔ за да предостави невероятни изживявания по време на игра. Snapdragon 7s Gen 2 е снабден и с възможности, базирани на ИИ като намаляване на шума в изображението, разпознаване на лица за по-добро лицево разпознаване, базирано на анулиране на ехото и потискане на шума чрез ИИ, което използва Qualcomm AI Engine, за да направи изживяването на потребителите още по-гладко и ефективно.”

Модернизираните възможности на дисплея и камерата допълват актуализирането на POCO X6. Подобно на POCO X6 Pro, той радва потребителите, които отдават приоритет на големината на екрана, както и създателите на съдържание, които публикуват зашеметяващи снимки и видеоклипове с висока резолюция в социалните мрежи. От решаващо значение е, че 64-мегапикселовата основна камера на новото устройство въвежда OIS система с флагманско качество, докато допълнителната 8-мегапикселова ултраширока леща и 2-мегапикселовата макрокамера позволяват на фотографите да изследват различни жанрове – от обширни пейзажи и групови снимки до детайлни близки планове на най-малките насекоми или нова перспектива на предмет от ежедневието. Потребителите могат допълнително да разгърнат своята креативност с разширеното портфолио от филтри и рамки, включително нови ретро филтри и филтри за пейзажи, които им помагат да създават различни визии за публикации в социалните мрежи, които са запомнящи се по всички възможни начини.

Въпреки че тежи само 181 грама, устройството се захранва от голяма батерия с капацитет 5100 mAh (typ), която поддържа 67W турбо зареждане. Това позволява на устройството да се зареди до пълен капацитет за 44 минути, така че потребителите да са готови за непрекъснато възпроизвеждане на музика и видео, високоскоростни игри и споделяне в социалните мрежи без чакане.

POCO M6 Pro: Отключете възможностите си за игра с първокласни потапящи развлекателни изживявания на цена от среден клас

С мощност и производителност, които рядко се срещат в смартфон от среден клас в неговата ценова категория, както и дисплей от най-високо ниво, който със сигурност ще ви впечатли, POCO M6 Pro позволява на младите потребители да се потопят в ежедневието с развлеченията в движение и сърфиране в социалните мрежи.

Първият в серията 120Hz Flow AMOLED дисплей със свръхтънки рамки предлага пълноекранно гледане от най-високо качество, което е по-потапящо и предпазва очите. Потребителите ще се насладят на по-плавно плъзгане на екрана, по-плавни анимации и по-добро изживяване по време на бързи игри и гледане на видео. Дисплеят може да се похвали и с 16x super-resolution touch – изключително точен сензорен екран, който е значително по-гладък и стабилен от стандартен екран, което позволява по-голяма скорост и прецизност за геймплей от следващо ниво.

Най-новото предложение на POCO на ниво флагман е идеално и за публикации в социалните мрежи, с подобрена тройна 64MP камера и вградени OIS и EIS системи (оптична и електронна стабилизация на изображението), които помагат на потребителите да правят и споделят зашеметяващи снимки и видеоклипове. OIS системата е рядкост в телефон от среден клас, като намалява трептенето и размазването на камерата за постигане на професионални резултати. Това прави възможно заснемането на ясна снимка или плавно видео, когато има само един шанс да се заснеме кадъра, дори и с нестабилни ръце – идеално за осигуряване на епична снимка на баскетболен мач. Но какво ще стане, ако седите малко по-назад от игрището? Това не е проблем с 2-кратното увеличение в сензора, което позволява на потребителите да заснемат по-остри и по-детайлни изображения от разстояние.

POCO M6 Pro е допълнително актуализиран с оглед на младото поколение. Представеният тук при глобалния си дебют мощен чипсет Helio G99-Ultra се счита за един от най-мощните чипсети на пазара в своя ценови сегмент. Той е предназначен за забавление и осигурява мощна производителност при плавна скорост на кадрите. Заедно с усъвършенствания чипсет, за първи път в серията M, POCO M6 Pro идва с голяма памет и място за съхранение, съответно до 12 GB RAM и 512 GB ROM. Зареждането също е по-бързо от всякога, с първото в серията 67W турбозареждане на телефона в бързината, за да може телефонът да е напълно зареден преди да излезете за работа, за училище или за вечер в града.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !