OnePlus официално разкри OnePlus 10 Pro

Offnews Последна промяна на 04 януари 2022 в 07:28 439 0

OnePlus-10-Pro_Green-Whole-Phone

След месеци на течове и слухове, OnePlus най-сетне официално показа One Plus 10 Pro. Вече имаме официални изображения на новия флагман на компанията.

За съжаление това не е световно представяне или дори официално съобщение, което разкрива всичко за устройството. Но поне можем да видим окончателния дизайн на телефона и това се случи минути преди обявяването на Samsung Galaxy S21 FE по време на CES 2022.

Всъщност съобщението беше изненада, тъй като дойде по-рано от очакваното и в него няма и дума за виниловия модел. Както и да е OnePlus 10 Pro изглежда огромен ъпгрейд, в сравнение със своя предшественик.

Новото устройство разполага с камера, напомняща тази на Galaxy S21. Тя е нова и пристига с марката Hasselblad, което предполага, че ще донесе страхотно фотографско изживяване.

Всъщност съобщението не съдържа повече подробности за самото устройство. Официалните изображение разкриват, че новият модул на камерата има три сензора и четвърти елемент, брандиран като “P2D 50T”, но нямаме представа какво ще прави този сензор или дали не е просто LED светкавица.

Дизайнът разкрива също така, че бутонът за захранване, както винаги е поставен от дясната страна на телефона, точно под плъзгача за предупреждение, който пък вече се намира точно до издатината на камерата. Ще се наложи обаче да изчакаме официалното съобщение, което да даде повече информация за спецификациите и основните характеристики на OnePlus 10 Pro. Можем да сме сигурни, че той ще се захранва от Snapdragon 8 Gen 1, същият, който виждаме в серията Xiaomi 12.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !