Новият смарт пръстен на Oura предлага непрекъснат мониторинг на сърдечния ритъм

Offnews Последна промяна на 27 октомври 2021 в 06:53 205 0

oura-smart-ring-gen-3-xl

Изминаха четири години, откакто Oura пусна своя интелигентен пръстен от второ поколение, но компанията избягваше светлините на прожекторите през това време. За сметка на това пръстените Oura се оказаха на ръцете на редица известни личности и участваха дори в проучвания, за да се определи дали носимите технологии могат да предсказват симптомите на COVID-19.

Сега финландската компания обяви своя смарт пръстен от трето поколение с още по-голям акцент върху натрупването на множество компоненти в малко тяло, противно на законите на физиката.

V3 Oura Ring не изглежда много по-различно, в сравнение с предшественика си и не е, поне когато го гледаме отвън. Вътре обаче компанията е добавила няколко нови компонента, включително нов оптичен сензор за сърдечен ритъм.

Това позволява на устройството да следи пулса ви непрекъснато, вместо само през нощта, както беше досега. Освен това ще получите и проследяване на сърдечната честота по време на тренировки и дори показания за оксигенацията в кръвта.

С новото подобрение за непрекъснато следене на температурата пък, Oura вярва, че пръстенът ще е много по-добър в прогнозирането на менструалния цикъл при жените. Компанията посочва, че можете да очаквате и точно проследавяне на съня, въпреки че информацията, свързана с това няма да е достъпна до началото на следващата година. Освен това ще получите данни и за това колко сте спокойни и отпочинали, за да си отделите малко време, когато имате нужда от това.

Може би сте забелязали, че повечето компании за носими устройства се ориентират към абонаментния модел през последните години. Oura не е изключение и срещу 5.99 долара месечно можете да получавате ежедневни здравни съвети, персонализирани препоръки, ексклузивно аудио, образователни клипове и други. Ако се регистрирате като член, ще получите и отстъпка от цената на новия пръстен в размер на 299 долара, когато той започне да се доставя някъде през ноември.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !