Motorola разширява портфолиото си с процесорите Unisoc

Offnews Последна промяна на 08 февруари 2021 в 18:57 6870 0

motorola_unisoc

Производителят на смартфони Motorola обяви, че включва в своето портфолио продукти с чипове Unisoc. Компанията е един от най-големите производители на полупроводници в света, с изследователски и развойни центрове в САЩ, Индия, Финландия и Китай. Още през тази година Motorola планира да пусне на пазара смартфони с процесор T700 на Unisoc.

Чипът Unisoc T7000 е с 12nm процесор. Той има 8 ядра (6xA55 Arm Cortex 1.8Ghz и 2xA75 ARM Cortex 1.8Ghz) и предлага разнообразни функции, присъщи на най-премиум телефоните на пазара днес. T700 може да осигури опресняване на дисплея с честота до 90Hz и памет LPDDR4. За потребителите това означава, че ще могат да се насладят на любимото си съдържание, без да правят компромис с бюджета си.

Процесорите Unisoc осигуряват страхотна мощност, която се потвърждава от контролни сравнителни тестове. Според източници от Motorola, T710 демонстрира по-бързо представяне в сравнение с конкурентните чипове на Snapdragon и Mediatek.

През 2020 г. Unisoc представи най-мощния си процесор Tiger T7520. Той има 4 Cortex-A76 и 4 Cortex-A55 ядра. Моделът поддържа 5G свързаност, както и опресняване на дисплея с честота до 120Hz. Чипът ползва 6nm EUV технологичен процес, резултаът от който е намаляване на консумацията на енергия и съхранение на батерията с 8 процента.

Впечатляващата производителност и високото качество са основните причини Motorola да вземe решение да включи процесорите Unisoc в своето семейство.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !