Amazon има нова фитнес гривна - Halo View

Offnews Последна промяна на 29 септември 2021 в 10:24 625 0

Screenshot 2021-09-29 102318

Amazon разширява портфолиото си от носими устройства с фитнес гривната Halo View. Тя е с цена от 80 долара в САЩ. Заедно с това бяха анонсирани и новите програми Halo Fitness и Halo Nutrition, които са добавки на актуалния абонамент Halo.

Halo View прилича доста на серията Fitbit Charge и предлага цветен AMOLED екран и вибрационен ефект. Гривната показва история на дейностите ви, проследява тренировки, качеството на съня, нива на кислород в кръвта и показва известия.

Моделът разчита на оптичен сензор за измерване на пулса, температура на кожата и има акселеромътър. Осен това той е водоустойчив и е подходящ за използване и при плуване. По данни на Amazon с един заряд на батерията се постига автономност до седем дни. Зареждането отнема 90 минути с включения специален аксесоар.

Изглежда няма вграден микрофон, което означава, че няма да могат да се провеждат разговори. Функционалности като Tone и други Halo добавки ще са достъпни през приложението за смартфон.

Абонаментът за Halo услугите струва 4 долара месечно. Тук влизат и новите Fitness и Nutrition програми с насоки за тренировки, хранене и сън.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !