Acer обяви нови продукти и обновления в различни продуктови линии

Offnews Последна промяна на 14 октомври 2021 в 11:28 623 0

acer

В есенното издание на глобалната си пресконференция Next@Acer 2021 технологичният гигант Acer анонсира нови и обновени с иновативни технологии като 12-ото поколение процесори Intel Core продукти, както и интересни теми с продължение от предходното издание на конференцията през май.

В основен фокус на онлайн събитието Next@Acer бяха свръхмодерни технологии, чиято цел е да подобрят и улеснят работните процеси и живота на бизнес потребители, геймъри и артисти с разностранни интереси.

Aнтимикробни решения

На Acer пресконференцията технологичният гигант обяви, че разширява портфолиото си с антимикробни решения до редица продуктови линии, както с потребителска, така и с бизнес насоченост. От лаптопите TravelMate, предназначени за бизнес потребители, до устройствата Enduro Urban, насочени към любителите на природата, както и до широк набор от аксесоари, сред които одобрените по програмата Works with Chromebook на Google комплекти от мишка и клавиатура – антимикробни устройства вече се предлагат на много по-широка аудитория.

Нов лаптоп ConceptD 7 с технология SpatialLabs за 3D дизайнери

Мобилната работна станция разполага с технологията Acer SpatialLabs – пакет от оптични, екранни и сензорни технологии с възможност за рендериране в реално време на стереоскопични (3D) изображения без необходимост от използване на очила. Лаптопът е оборудван също с платформа NVIDIA Studio, включваща графични карти GeForce RTX™ 3080 на NVIDIA®с ексклузивна технология на драйверите, която подобрява творческите приложения за оптимална производителност и надеждност. Новият модел CN715-73G е идеален за 3D моделиране и е отлично решение за разработчици. Компанията обяви и обновления в серията си лаптопи ConceptD 3 – нова версия на ConceptD 3 Ezel, 15-инчов модел ConceptD 3, както и модел ConceptD 3 с екран със съотношение на изображението 16:10.

Настолни гейминг компютри с новия мощен Predator Orion 7000

Acer разшири геймърското си портфолио Predator с нова серия настолни компютри Predator Orion 7000, съчетаващи висока производителност с отличителен дизайн, както и с два интелигентни проектора с разделителна способност 4K. Друга новост е геймърското бюро Predator, което се предлага с два вида повърхности, както и с удобно отделение за аксесоари.

Нови Chromebook модели с голям екран, предназначени за работа, обучение и развлечение

Acer показа за първи път своите четири нови модела Chromebook, които отговарят на нуждите на широк кръг от клиенти – от домашни и бизнес потребители до отдалечено работещи служители и студенти. Те са оборудвани с най-новите процесори и предлагат всичко, от което потребителите могат да имат нужда, като например надеждна безжична връзка по стандарт Wi-Fi 6, технология за видеоконферентни срещи и здрава и издръжлива конструкция. Новите модели Chromebook на Acer гарантират на клиентите, че винаги ще бъдат свързани с мрежата и ще могат да работят спокойно и да се забавляват.

Нови монитори и 4K проектор за домашно кино

Компанията обяви и разширяване на своите серии проектори и монитори, предлагайки нови модели за геймъри и почитатели на домашното кино. Новият 4K лазерен проектор за първи път предлага върхови параметри и висока екологична ефективност в модел, предназначен за масовия пазар. В продажба се пускат и два нови монитора – един с екран с IPS матрица и разделителна способност WQHD, подходящ за професионалисти, които работят и играят у дома, и друг – с екран с разделителна способност WQHD и честота на опресняване 300 Hz, предназначен за геймъри.

Серия екосъобразни продукти Vero

Acer пусна на пазара серия екосъобразни компютри, носещи наименованието Vero, сред които Acer Aspire Vero за домашни потребители и лаптоп Acer TravelMate Vero, предназначен за бизнеса. Независимо дали става въпрос за персонални компютри или периферия, всички устройства модел Vero спазват еднакви правила за екосъобразност, като например използването на рециклирана (PCR) пластмаса в производството, както и опаковане с материали, които могат да се рециклират. Тъй като влиянието върху околната среда не зависи само от начина, по който е направен продуктът, но и от продължителността на неговото ползване, устройствата Acer Vero са направени така, че лесно да се разглобяват, улеснявайки по този начин евентуалните ремонти и ъпгрейди за удължаване на живота им.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !