FlexPool прекрати обслужването на руските криптоминьори

Offnews Последна промяна на 25 февруари 2022 в 15:32 518 0

banned-mining-640x335

FlexPool, който е един от най-големите пулове за съвместен добив на криптовалутата Ethereum обяви, че прекратява обслужването на руските IP адреси заради военните действия на територията на Украйна.

"Обикновено ние не се занимаваме и не се намесваме в политиката, въпреки нашите лични виждания на нещата. Но тук става дума за нещо повече от политика. Това е война, която може да доведе до края на целия свят" - се казва в изявлението на пула.

https://twitter.com/flexpool_io/status/1496917790275506177

Според FlexPool, единствения начин да се окаже някакво влияние върху така създалата се ситуация, са икономическите санкции, към които екипът призова всички да се присъединят. САЩ и Европейския съюз вече започнаха да налагат тежки икономически санкции срещу Русия, подробностите за които ще излязат по-късно.

"Това вече изобщо не е политика, а става дума за предотвратяване края на света и спасяването на всички животи. В тази ера както компаниите, така и хората трябва да поставят бъдещето на планетата пред паричните печалби" - добавиха FlexPool.

Към днешен ден FlexPool е на четвърто място сред всички пулове за добив на криптовалутата Ethereum.

Да добавим, че съоснователят на Ethereum Виталик Бутерин преди началото на военния конфликт между Русия и Украйна изрази надежда, че Кремъл ще вземе мъдро решение.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !