LG стартира актуализацията до Android 12 за LG Velvet

Offnews Последна промяна на 17 март 2022 в 07:15 753 0

LG Velvet Android 12 update

Въпреки, че официално се оттегли от смартфон бизнеса, миналия месец LG обяви, че скоро ще пусне дългоочакваната актуализация до Android 12 за LG Velvet и няколко други устройства. Изглежда времето за това е настъпило и компанията пуска ъпдейта за LG Velvet в Южна Корея.

LG публикува нова страница в своя сайт за поддръжка, с подробно ръководство за актуализиране до Android 12 за потребителите. Въпреки че страницата е на корейски, можем да предположим, че тя включва подробности за новите функции, които тя ще донесе на смартфона.

Това включваопции като индикатор за микрофон и камера в горния десен ъгъл, нови прозорци за разрешения и много други. Актуализацията до Android 12 идва и с промени в дизайна Material yOU, включително базираната на тапета машина за теми, ново табло за поверителност, уиджети и други специални функции на LG.

За тези, които не помнят, LG Velvet стартира с Android 10 и компанията обеща, че ще продължи да поддържа устройството, докато получи Android 13. Това означава, че има още около година, докато поддръжката му бъде официално прекратена.

LG също така обеща да актуализира устройствата LG Wing, LG Q51, Q52, Q61 и Q92 5G, но не разясни каква актуализация ще получат, а в новата страница за поддръжка не се споменава нито един от тези модели. Разбира се актуализациите зависят от региона и оператора и може да отнеме дни или седмици, докато ъпдейтът започне да се разпространява на други места по света.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !