LG стартира актуализацията до Android 12 за LG Velvet

Offnews Последна промяна на 17 март 2022 в 07:15 547 0

LG Velvet Android 12 update

Въпреки, че официално се оттегли от смартфон бизнеса, миналия месец LG обяви, че скоро ще пусне дългоочакваната актуализация до Android 12 за LG Velvet и няколко други устройства. Изглежда времето за това е настъпило и компанията пуска ъпдейта за LG Velvet в Южна Корея.

LG публикува нова страница в своя сайт за поддръжка, с подробно ръководство за актуализиране до Android 12 за потребителите. Въпреки че страницата е на корейски, можем да предположим, че тя включва подробности за новите функции, които тя ще донесе на смартфона.

Това включваопции като индикатор за микрофон и камера в горния десен ъгъл, нови прозорци за разрешения и много други. Актуализацията до Android 12 идва и с промени в дизайна Material yOU, включително базираната на тапета машина за теми, ново табло за поверителност, уиджети и други специални функции на LG.

За тези, които не помнят, LG Velvet стартира с Android 10 и компанията обеща, че ще продължи да поддържа устройството, докато получи Android 13. Това означава, че има още около година, докато поддръжката му бъде официално прекратена.

1
1

LG също така обеща да актуализира устройствата LG Wing, LG Q51, Q52, Q61 и Q92 5G, но не разясни каква актуализация ще получат, а в новата страница за поддръжка не се споменава нито един от тези модели. Разбира се актуализациите зависят от региона и оператора и може да отнеме дни или седмици, докато ъпдейтът започне да се разпространява на други места по света.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !