Google най-сетне пусна YouTube Music приложение за Wear OS

Offnews Последна промяна на 27 август 2021 в 06:44 282 0

4._YouTube_Music.max_1000x1000.0

Google най-сетне пусна YouTube Music приложение за Wear OS, което може да е добра новина за потребителите на стрийминг услугата, след като компанията затвори Google Play Music за Wear OS през август миналата година. Новото приложение обаче идва с няколко условия.

Най-голямата уловка е, че то работи само с някой от двата нови часовника на Samsung, които са с Wear OS 3. Тези часовници ще са налични на пазара от днес, така че дори да искате да изпробвате новото приложение, това все още е невъзможно.

Ако все пак сте сред първите, закупили Galaxy Watch 4 или Galaxy Watch 4 Classic, YouTube Music Wear OS ще ви позволи да изтеглите музика директно на часовника си, ако сте абонати на YouTube Premium. Това означава, че можете да слушате музика само с устройството и чифт Bluetooth слушалки, дори когато нямате интернет връзка.

Според 9to5Google, възоснова на тестове на самото приложение, изглежда че има някои разочароващи факти, които трябва да имате предвид, когато използвате YouTube Music Wear OS. Ако оставим настрана ограничението, че приложението работи само с два все още неналични на пазара часовника, второто разочарование е, че можете да изтеглите музика само в момента, когато устройството е на зарядното си. Това определено е много досадно.

Възпроизвеждането насърчава използването на Bluetooth слушалки, като автоматично отваря това меню, когато се натисне бутона за разбъркване, но приложението ще възпроизвежда и през високоговорителя на часовника, ако слушалките по някаква причина се разкачат. Няма обаче начин да се започне възпроизвеждане на музиката, без свързано Bluetooth аудио устройство от някакъв вид.

Въпреки всичко изброено до тук е хубаво, че приложението YouTube Music Wear OS изобщо е достъпно, дори в тази си ограничена форма. Google обаче не споделя подробности за това кога то ще достигне до други устройства с Wear OS.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !