Apple Music става още по-добра с тези нови функции

Offnews Последна промяна на 18 май 2021 в 07:04 5368 0

Apple-Music-Spatial-Audio-800x450

След като беше една от горещите новини през последните седмици, Apple най-сетне пусна актуализацията на своята стрийминг услуга Apple Music. Компанията представи Spatial Audio с поддръжка на Dolby Atmos в приложението.

Със своя многоизмерен звук и яснота, Spatal Audio ще позволи на артистите да създават завладяващи аудио изживявания за своите фенове. Освен това Apple пуска и Lossless Audio за целия каталог от 75 милиона песни.

Ако си мислите, че всички тези нови благинки ще ви струват още куп пари към абонамента обаче, грешите. Всички те ще са достъпни за абонатите на Apple Music от следващия месец без допълнителни разходи.

По подразбиране Apple Music автоматично ще възпроизвежда Dolby Atmos песни на всички слушалки AirPods и Beats с чип Н1 или W1, както и на вградените високоговорители в най-новите версии на iPhone, iPad и Mac. Компанията ще продължи и да добавя Dolby Atmos песни в каталога си.

Apple Music работи с изпълнители и лейбъли, за да прибави нови издания и най-добрите каталожни песни. Каталогът й от над 75 милиона парчета ще стане достъпен в Lossless Audio. За незапознатите Apple използва ALAC (Apple Lossless Audio Codec), за да запази всеки един бит от оригиналния аудио файл. За да започнете да слушате Lossless Audio, ще трябва само да го включите от настройките за качество на звука.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !