Жулиен Дасен представя пред българската публика легендарните хитове на Жо Дасен

Offnews Последна промяна на 07 февруари 2024 в 21:15 1227 0

Жулиен Дасен
Жулиен Дасен

Жулиен Дасен, синът на Краля на френския шансон Жо Дасен, ще представи на 6 юни от 20 ч. в зала 1 на НДК оригиналния си авторски спектакъл с легендарните семейни хитове заедно с Paris Tour Eiffel Orchestra.

Организаторите обещават една уникална романтична вечер в семейството на великия изпълнител. Това е неповторима възможност да чуете незабравимите песни на легендарния френски трубадур. Завладяващото сценично поведение, звукът, костюмите, дизайнът и мултимедията ще накарат сърцето ви да затрепти, когато чуете „Les Champs-Élysées“ (Шан-з-Елизе), „L’Été Indien“ (Циганско лято), „Salut“ (Здравей), „À Toi“ (На теб), “Et Si Tu N’existais Pas” (Ако не съществуваше), “Le Jardin du Luxembourg” (Люксембургската градина) и много други.

Син на Жо Дасен и съпругата му Кристин – Жулиен, е роден на 22 март 1980 г. Той е второто дете в семейството след Джонатан, който е роден през 1978 г. Двамата братя се грижат за опазването на музикалното наследство на баща си.

През 2010 г. Жулиен и Джонатан са в основата на мюзикъла „Имало едно време Жо Дасен“, режисиран от Кристоф Баратие, в който Жулиен пее във виртуален дует с баща си. Мюзикълът има голям успех в Европа и САЩ. Същата година Жулиен излиза на сцената в пиесата La Parenthese със Соня Дюбоа като негов партньор. По-късно, през 2012 г., той записва в албума Monsieur Montand и песни на Ив Монтан, заедно с Флоранс Косте.

На концерта в София ще можете да доловите в Жулиен гените на баща му в начина, по който се движи, в лицето му и дори в тембъра на гласа му, а когато се качи на сцената с музикантите на баща си може да ви се стори, че Жо Дасен е жив.

Билети за концерта ще намерите в мрежата на еventim.bg и bilet.bg

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !