Започва регистрацията за конкурса „Наградите на БАИТ” за 2022 г.

За 12-и път БАИТ ще отличи проектите, допринесли за развитието на информационните и комуникационните технологии през годината

Offnews Последна промяна на 01 ноември 2022 в 20:41 462 0

БАИТ

Снимка БАИТ

БАИТ

От днес, 1 ноември, започва регистрацията за участие в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2022 г.

Регистрацията е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 11 януари 2023 г. на http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

В конкурса могат да участват компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях.

Това издание на конкурса ще определи носителите на 8 отличия в следните категории:

Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up Компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика и Награда за специален принос.

Седем от категориите на конкурса дават възможност в надпреварата да се включат ученици, студенти, журналисти, компании-разработчици на софтуер, компании, ползватели на софтуер, стартъпи, образователни институции и публични администрации (общински и държавни).

Нови условия за участие в това издание има в категория Образователна награда. Конкурсът търси да отличи доброто сътрудничество между бизнеса и средното образование в рамките на НП „Бизнесът преподава“, както и иновативни интегрирани програми във висшето образование с помощта на бизнеса.

Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличените в конкурса ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining програма, който включва 8 семинара с фокус върху конкретна тема от сферата на управление на проекти с гъвкави методологии, осигурен от bTalks Live Training Platform. За победителите са предвидени и 4 продукта „Сиела Норма“ и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „Сиела“.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през м. февруари 2023 г. Датата и мястото ще бъдат обявени допълнително.

Кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България.

Конкурсът и церемонията за връчване наградите на БАИТ за 2022 г. се провеждат:

Със специалното участие на: bTalks

И с подкрепата на:

Сребърни спонсори: ДАТЕКС, Акронис, Алтерко Груп, Бианор холдинг и Телелинк Бизнес Сървисис

Бронзови спонсори: Сиела Норма, Интер Карс България

В партньорство с: Bloomberg TV Bulgaria, Digitalk, TechNews, ИАНМСП, НСОРБ, бгПРЕДПРИЕМАЧ, b2b Media, Sofia Tech Park, Pixel Media, Инженер.bg, ДигиталнаИндустрия.bg, БТПП, Tech.OFFNews.bg, БСК, Uchi.bg, Център за творческо обучение, Manager.bg.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !