Заложна къща дигитализира услугата залог за автомобил

Подобен подход при взимането на заем спестява време и дава възможност за гъвкавост

Offnews Последна промяна на 16 декември 2022 в 15:10 1054 0

Заложна къща

Снимка Pixabay

Заложна къща

Услугите за залог на автомобил и бус стават по-достъпни и по-лесни за реализация, благодарение на онлайн технологиите. Заложна къща „Бърза помощ“ вече предлага възможността всеки да заложи превозно средство изцяло онлайн. Дигитализацията на услугите улеснява клиентите, които кандидатстват за пари срещу залог на техните автомобили, скутери, камиони и други видове превозни средства.

Подобен подход при взимането на заем е не само по-лесен за клиента, а и за заемодателя, защото спестява време и дава възможност за гъвкавост и на двете страни.

В добавка онлайн услугата за залог на автомобил или бус е напълно прозрачна, целият процес се проследява лесно и се осъществява по всички законови изисквания, което дава спокойствие и сигурност на клиента. „Цената на едно превозно средство се определя на база реални километри, марка на превозното средство, техническа изправност на возилото, период на заема, както и проверка на рама и произход“, посочват от екипа на заложната къща.

Най-често минималният срок за залог на автомобил е 1 календарен месец, но ограничения няма, както е и с максималния срок на залога. След като клиентът заплати дължимата лихва, срокът на залога се удължава. От заложната къща гарантират и ниски лихви, което ги прави сред предпочитаните за подобен тип услуги.

Заложна къща „Бърза помощ“ работи напълно легално, не взима скрити такси и изповядва ясна политика за всеки един клиент. Екипът държи на качественото обслужване и съдейства на всеки, който има нужда от средства. Основна политика на заложната къща е, да не допуска злоупотреби при залагане на вещи, автомобили, бижута и да отговаря на очакванията на клиентите си.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !