Vivacom има нов главен търговски директор

Offnews Последна промяна на 14 септември 2021 в 18:49 651 0

Стоян_Каранлъков

 

Стоян Каранлъков поема поста на Главен търговски директор на Vivacom, считано от 15 септември 2021 г. Той е част от структурата на компанията вече повече от 12 години, през които е преминал през различни управленски нива - от Зонален мениджър магазинна мрежа, през Старши мениджър, управляващ зона север и зона юг, до позицията Директор магазинна мрежа, която заема от 2015 година до момента.

 

Стоян Каранлъков има висше икономическо образование и повече от 19 години професионална практика в телекомуникационния сектор. Стабилното кариерно израстване в рамките на Vivacom и отличното познаване на българския телекомуникационен пазар са сериозна предпоставка за успеха му като Главен търговски директор, отговорен за стратегическото развитие на основните функции под него - продажби частни клиенти, обслужване на клиенти и развитие на продажбите.

 

„За мен е голямо професионално предизвикателство и отговорност, заедно с екипа ми да продължим да отстояваме лидерската позиция на Vivacom на пазара, да бъдем предпочитан телеком оператор и да отговаряме в пълнота на очакванията на клиентите, като предлагаме първи ексклузивни оферти, съобразени с техните нужди в нашите изцяло обновени магазини“ – каза Стоян Каранлъков.

 

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !