Важни съвети за купуването на мебели онлайн  

Offnews Последна промяна на 15 март 2021 в 17:17 412318 0

google chrome

 

Онлайн пазаруването става все по-популярно сред потребителите в глобален мащаб и това не е случайно. Шопингът в интернет предоставя толкова много удобство, спестяване на време и пари и позитивни емоции, така че вече и купуването на мебели в мрежата не е нещо ново.

Ето няколко важни съвета, които потребителите трябва да имат предвид при пазаруване.

Измерете всичко

Това и най-важният съвет – трябва да сте сигурни, че сте измерили пространството си. Последното нещо, с което искате да се сблъскате са мебели, които са твърде големи за предвиденото от вас място.

В някои случаи може да се наложи да измерите и входната врата.

Не забравяйте да се уверите, че ще оставите и няколко сантиметра пространство между мебелите и стените. Проверката на размерите, преди да натиснете бутона „Купи“, ще ви спести огромни главоболия по-късно.

Купувайте в точното време

Ако търсите изгодни мебели онлайн, трябва да знаете кога точно да пазарувате, за да получите най-доброто, което желаете съветват от Mebelisto.bg.

Повечето мебелни магазини имат огромни продажби през летните месеци и около големите празници. Преди да направите покупка на пълна цена (дори ако това вече е добра сделка), направете проучване и се уверете, че в близко бъдеще не предстои разпродажба.

Проверете разходите за доставка

Едно от най-основните неща, които купувачите не успяват да вземат предвид при пазаруването на мебели онлайн, са транспортните разходи.

Ако пазарувате от магазин, който се намира далеч от вас или такъв със склад в друга страна, помнете, че е възможно да платите висока цена за доставка.

Така че, преди да помислите, че сте намерили страхотна оферта, не забравяйте да проверите разходите по това перо.

Също така, ако ще купувате няколко мебели едновременно, попитайте дали можете да получите отстъпка от разходите си за доставка. В някои случаи пък може да ви е по-евтино да отидете и да вземете избраните от вас мебели лично.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !