У нас се появи нова онлайн услуга за създаване на картина по собствена снимка

OFFNews.bg Последна промяна на 26 юли 2022 в 11:42 1860 0

Kartini.bg

Снимка Kartini.bg

Kartini.bg

Да поръчате уникална картина, направена от ваша снимка. При това от удобството на дома. Тази иновативна онлайн услуга вече е достъпна и за българските потребители, позволявайки разнообразни възможности за по-персонализиран дизайн на дома. Опцията се предлага от българския сайт kartini.bg, който е специализиран в предлагането на картини и разнообразни решения за интериорна декорация.

Услугата е изключително лесна и достъпна – всичко, което трябва да направят потребителите, е да качат своя снимка с подходящо качество от телефона, компютъра или друго устройство. След това те могат да заявят разнообразна по форми и размери картина. Клиентите могат да изберат от цяло платно, сет от три или пет платна, както и платно или канава от 100% памук и други опции. Друг вариант е картината да е ръчно рисувана от художник. Има и възможности за допълнителен завършек – релеф с безцветен лак и др.

„Картините по собствена снимка набират все повече популярност и се радват на голям интерес. Причините са, че те са добра възможност всяко семейство да добави личен почерк и щрих в интериора на жилището си, както и че стават все по-достъпни“ - споделя Георги Петров от кartini.bg. Онлайн магазинът има голямо разнообразие на картини, репродукции, картини от стъкло, фототапети, метал декор, стикери и други свързани артикули. Всички произведения са специално подбрани от екип експерти, следвайки световни тенденции на интериорни дизайнери в обзавеждането.

Картините от платно са изработени с високотехнологично оборудване като се използват висококачествени мастила, което се отразява и на високото качество на печата и наситени цветове. В зависимост от стаята и стената, която клиентът иска да декорира, той може да избере различни по размер картини или панели, както и сет от картини, които да отговарят максимално на пространството и идеята, която искат да пресъздадат. Достъпната цена и лесният монтаж дават дори възможност картините да се сменят сравнително често, така че разнообразието да присъства винаги в помещението, което украсяват.

Ако пък посетителите на сайта не намерят подходящи за принт снимки в своята колекция, в неговия магазин те разполагат с хиляди дизайни и колажи, които покриват всеки вкус и стил.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !