Тенденции в грима: През погледа на едноцветните сенки за очи 

Offnews Последна промяна на 16 април 2021 в 21:10 376055 0

woman-1439909_1920

Нека бъдем честни, повечето от нас нямат време или търпение да сътворят онези красиви и бляскави визии от видеоуроците в YouTube. Все пак, обаче искаме най-доброто за себе си, когато се гримираме. Трикът за добър грим е да се научиш как да играеш с цветове. Макар че, това може да е предизвикателство, то е и нещо, което всички бихме искали да успеем да овладеем. За щастие има нова тенденция, която не изисква прекалено много усилия или опит - едноцветните сенки за очи. 

Тази тенденция включва координиране на цвета на очите с този на червилото, създавайки семпла, но завладяваща визия. Подобно на много други, това ново-старо течение за пръв път е забелязано на модните подиуми и е адаптирано от гурутата в света на козметиката и грима. Лесно е да се овладее, тъй като включва използването на един цвят сенки за очи. Ще бъде още по-лесно за теб, защото NL Beauty е тук с лимитираната палитра сенки за очи. А това е една от нашите любими тенденции в грима. И ти също ще я обикнеш.

Запознай се с правилата

Едноцветните сенки за очи може да са лесен грим, но има някои правила, които трябва да се спазват. Например, можеш да добавиш по-дълбок цвят по линията на миглите за повече дефиниция или да носиш изкуствени мигли, за да подчертаеш цвета на очите. Не забравяй, че фокусът е върху очите, така че, опитай се да си възможно най-прецизна с четката. Освен това, можеш да преминеш от дневен към вечерен грим, като добавиш блясък върху сенките за очи. Ако искаш да носиш неутрални цветове, като тези в нашата палитра, избери цвят, който е малко по-дълбок от твоят тон на кожата.

Бъди наситена

Тази година се наблюдава все по-голямо влечение към смелите, наситени цветове, от модата до грима. Дръзките цветове вдъхват увереност. Затова трябва да се носят гордо. Когато характерът ти съвпада с твоя наситен и ярък грим, бъди подготвена за вниманието, което ще получиш. Наситеният поглед е страхотен за модна гала вечеря или друго събитие. През деня, можеш да избереш да носиш по-меки цветове върху клепачите си, като перлен руж или бронзово кафяво.

Нека споменем и останалата част от грима

Едноцветните сенки за очи са спестяваща благодат за дамите, търсещи по-бързо и лесно нанасяне на своя грим. Както споменахме, те не изискват много усилия. Всичко, от което се нуждаеш, е да избереш любим цвят. Важно е обаче правилно да го съчетаеш, с нюасите на червилото и ружа, за да създадеш една свежа и незабравима визия за себе си. Можеш да използваш нюд сенки, хармонизирани с матово червило в есенни нюанси, както Николета Лозанова често предпочита за своята дневна визия.

Тенденцията на едноцветните сенки за очи е прекрасна и изискана визия, носеща полъхът на отминалите времена на стилните 1950-тте години. Тя носи аура на изтънчен блясък. Опитайте я още днес в офиса или на бляскаво събитие.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !