StartUP 2023 събира предприемачи, студенти и ентусиасти в Американския университет

Събитието ще се проведе на 29 ноември в кампуса в Благоевград

Offnews Последна промяна на 27 ноември 2023 в 22:49 439 0

StartUP 2023
StartUP 2023

Конференцията StartUP 2023 ще се проведе на 29 ноември от 19:30 ч. в Американския университет в България (АУБ). Тя има за цел да запознае присъстващите с някои от най-влиятелните и успешни български предприемачи, които ще дадат безценни съвети и ще разкажат истории от своя професионален опит. Лекторите, които ще присъстват на събитието, са с ключова роля в развитието на стартъп екосистемата в Югоизточна Европа и ще изложат своите виждания за нейното бъдеще.

Своя опит с аудиторията ще споделят възпитаници на АУБ, а именно:

  • Христо Борисов - съосновател и главен изпълнителен директор на Payhawk, "Мъж на годината", "Изпълнителен директор на годината" на Forbes и "Основател на годината" за 2022
  • Михаил Стойчев - съосновател и главен изпълнителен директор на SMSBump и NitroPac
  • Радослав Георгиев - съосновател и главен технически директор на Gtmhub (сега под името Quantive).

След презентациите на лекторите, събитието ще завърши с панелна дискусия между тримата предприемачи. Планирани са разговори по различни теми, подаръци и изненади за гостите.

StartUP Conference е ежегодно събитие, което се провежда всяка есен от студентската организация StartUP@Blagoevgrad, чиято цел е да развива предприемаческия дух в Благоевград и страната. И през тази година конференцията ще събере на едно място предприемачи, студенти и ентусиасти, които споделят общо желание за развитие в предприемаческата сфера.

Всеки, който иска да присъства на конференцията, може да закупи билет на стойност 5 лева във фоайето на Студентския център на АУБ, а повече информация за събитието може да намерите на https://www.facebook.com/events/1016180179636367.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !