Ще има и втора част на филма Дюн

Offnews Последна промяна на 27 октомври 2021 в 10:02 363 0

dune part two

Един от най-успешните филми с кино премиера след разгара на пандемията от новия коронавирус е Дюн. Филмът по популярната книга се радва на голям интерес, което логично доведе и до новината за подготовката на втора част.

В Дюн: Втора част (Dune: Part Two) ще видим продължението на сюжета, като най-вероятно за целта ще бъде адаптирана останалата част от книжната поредица. Вторият филм ще се появи през октомври 2023, като по данни на Deadline режисьор и тук ще е Дени Вилньов.

https://twitter.com/Legendary/status/1453058884516466691

Очаква се да бъде запазен и основният актьорски състав, макар и да няма официално потвърждение за това. Продължението беше логично и заради завършекът на актуалния филм.

Warner Bros има сериозни амбиции за Дюн, като студиото вече обяви плановете си за сериал, който се развива преди сюжета във филма. Той ще се казва Dune: The Sisterhood и ще се фокусира върху мощен женски орден под името Bene Gesserit.

Той манипулира галактическите политики и има мистериозни сили. Засега няма информация за това кога може да се очаква и какъв ще е актьорският състав.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !