Ремонт на банята

Offnews Последна промяна на 15 октомври 2021 в 21:51 186 0

bania 2

Когато говорим за ремонт у дома, едно от последните помещения, които човек се решава да ремонтира е банята. И има основателна причина за това. Колкото и малка да е тя, винаги е свързана с много къртене, чистене,извозване, прах, мръсотия, а освен това бюджетът за нея често надвишава този за кухнята или хола, например. Затова и когато някой се реши на подобна стъпка, трябва да знае, че е добре да не прави компромиси с качеството и да инвестира достатъчно, за да се наслаждава на красива и функционална баня в следващите години.

Банята съвсем не е от помещенията, в които може да се приложи практиката „направи си сам“. Ако останалите стаи може да си позволим да боядисаме сами или дори да сменим ламината, то в мокрото помещение определено се изисква голяма доза майсторство и опит.

Започвайки от самото „почистване“ на банята – собственикът задължително трябва да се обърне към професионални кърти чисти извозва услуги, които да му гарантират качествена и чиста работа. 

Но с къртенето започва и същинската дейност. След това трябва да се помисли за дизайн на помещението, който отговаря на визията и вкуса на собственика. Има толкова много различни начини да се доближите до преобразяването на банята -  от смяна на мивката до основно почистване на пространството и започване всичко отначало. За да сте сигурни в резултата, е добре да потърсите професионални Кърти Чисти услуги.

Но ето и няколко елемента на дизайна, по които трябва да се помисли, преди да се започне реконструкцията.

Цветова схема - Фен ли сте на сините нюанси? Или може би нюансите на сивото отговарят на останалата част от вашия декор? Изберете внимателно, за да сте сигурни, че новите плочки отразяват стила ви.

Нови мебели: Ще замените ли мебелите? А душа/ваната? Ще има ли нова мивка? Смяната на едно или и двете от тези неща ще увеличи времето и бюджета на един проект.

Места за съхранение: Къде ще държите кърпите и тоалетните си принадлежности след ремонта? Уверете се, че има достатъчно място за тези важни вещи.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !