Радиостанциите на Fresh Media са достъпни през ново мобилно приложение

Offnews Последна промяна на 05 януари 2021 в 21:54 8910 0

radioplay

Fresh Media Bulgaria представи ново мобилно приложение, с което дава достъп до някои от най-популярните радиостанции у нас на едно място. Апликацията се нарича RADIOPLAY. Тя е напълно безплатна и е достъпна за смартфони и таблети с операционна система Android и iOS.

През RADIOPLAY мобилните потребители могат да достъпват програмите на БГ Радио, Радио ENERGY, Радио 1, както и Радио 1 Рок. Освен това през мобилния ап могат да се слушат още Радио Сити, новинарските Радио NOVA и Радио Nova News, Авторадио, както и Радио Вероника. RADIOPLAY предлага и специализираните канали ENERGY 90’s Only, както и БГ Естрада.

От медийната група разкриха, че съвсем скоро предстои и пускане на още специализирани канали, които според тях ще допълнят разнообразието и ще задоволят и най-капризните слушателски предпочитания.

Новото мобилно приложение е интерактивно. То дава възможност на потребителите да имат директна връзка със студиото на любимото си радио, както и да изпратят гласово съобщение. Чрез функцията "Аларма" всяка сутрин могат да се събуждат с песен и да започнат деня си с усмивка. Освен това в RADIOPLAY могат да се добавят любими песни от плейлиста на всяко радио.

Приложението може да бъде свалено за Android - базирани устройства от тук, а за iOS базирани - от тук.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !