Първи кандидатури в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2022 г.

Регистрацията е безплатна

Offnews Последна промяна на 04 декември 2022 в 21:10 708 0

БАИТ

Снимка БАИТ

БАИТ

Броени часове след старта на 12-ото издание на „Наградите на БАИТ“ за 2022 г. постъпиха и първите три кандидатури. Те са в категориите Журналистически принос, Младежка награда и Успешен български ИКТ продукт/услуга.

Припомняме, че кандидатури се приемат до 24.00 ч. на 11 януари 2023 г. Регистрацията е безплатна на http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

В конкурса могат да участват:

  1. Образователна награда – компании, които активно сътрудничат с училища в НП „Бизнесът преподава“; висши училища, разработили иновативни интегрирани програми
  2. Младежка награда – ученици и студенти
  3. Журналистически принос – журналисти
  4. Публична администрация – публични администрации (държавни или общински)
  5. Start up компании
  6. Успешен български ИКТ продукт/услуга – компании-разработчици, регистрирани в България
  7. Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика – компании/юридически лица от всички сектори на икономиката, регистрирани в България, успешно внедрили ИКТ решение, което е ново за българския пазар.

Подробните условия за участие са публикувани на: https://bait-awards.bg/pages/Rules/.

Това издание на конкурса въвежда нови условия за участие в категория Образователна награда. БАИТ търси да отличи доброто сътрудничество между бизнеса и средното образование в рамките на НП „Бизнесът преподава“, както и иновативни интегрирани програми във висшето образование с помощта на бизнеса.

Конкурсът тази година разполага и с обновен формуляр за кандидатстване, който се попълва бързо и лесно. Отделните полета подпомагат участниците в синтезирано и ясно структуриране на подадената информация за съответния проект.

Традиционно, Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличените в конкурса ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining програма, който включва 8 семинара с фокус върху конкретна тема от сферата на управление на проекти с гъвкави методологии, осигурен от bTalks Live Training Platform. За победителите са предвидени и 4 продукта „Сиела Норма“ и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „Сиела“.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през м. февруари 2023 г. Датата и мястото ще бъдат обявени допълнително.

Кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България.

Конкурсът и церемонията за връчване наградите на БАИТ за 2022 г. се провеждат:

Със специалното участие на: bTalks

И с подкрепата на

Сребърни спонсори: ДАТЕКС, Акронис, Алтерко Груп, Бианор холдинг и Телелинк Бизнес Сървисис

Бронзови спонсори: Сиела Норма, Интер Карс България

В партньорство с: БНР, Bloomberg TV Bulgaria, Digitalk, TechNews, ИАНМСП, НСОРБ, бгПРЕДПРИЕМАЧ, b2b Media, Sofia Tech Park, Pixel Media, Инженер.bg, ДигиталнаИндустрия.bg, БТПП, Tech.OFFNews.bg, БСК, Uchi.bg, Център за творческо обучение, Manager.bg.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !