Новият трейлър на Avatar 2 разкрива любопитни детайли

Offnews Последна промяна на 03 май 2022 в 14:03 418 0

avatar 2

Спомняте ли си за хитовия филм Аватар (Avatar), който е и най-голямата продукция досега? Е сега вече има втори трейлър на продължението на популярния филм на Джеймс Камерън, а от него получаваме и първи частичен поглед към Avatar 2: The Way Of Water.

Трейлърът вече е онлайн след като преди това се появи по време на CinemaCon, а освен това ще се излъчва и преди старта на Doctor Strange in the Multiverse of Madness, дебютиращ в петък.

https://youtu.be/Yy0lhKK0s7g

В него се вижда как Na'vi се движат из водите и джунглите на Пандора (Pandora) и работят с хора. Изглежда Джейк Скъли и Нейтири имат деца, които изглеждат полу хора, полу Na'vi.

Avatar 2 ще е с дебют на 16 декември, като режисьор ще е отново Кемрън. Сред актьорите са и тези от оригиналния филм като Уъртингтън, Салданя, Джовани Рибиси и Согорни Уивър.

Разбира се ще има и нови лица, включително Еди Фалко, Клиф Къртис, Оона Чаплин и Кейт Уинслет. Fox продуцира поне четири продължения на Avatar. Придобиването от страна на Disney и коронавирусът доведоха до забавяне на продукциите.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !