Логистичната компания euShipments намалява значително цените си за доставки до Западна Европа

Александър Александров Последна промяна на 05 юни 2023 в 21:20 180 0

euShipments
euShipments

Русенската логистична компания euShipments.com обяви, че прави още по-достъпни своите услуги за доставки до Западна Европа с нови, подобрени транзитни времена и значителни отстъпки от активните за 2023 г. ценови условия за международни доставки. Специалните индивидуални оферти ще се изготвят до 30.06.2023 г., а размерът на отстъпките ще зависи от фактори като брой пратки, адрес на товарене на пратките, тяхното средно тегло и различните добавени услуги като “Обявена стойност” и/или “Наложен платеж”. С това всички български онлайн търговци, продаващи или планиращи продажби в западноевропейските страни, вече могат да се възползват от възможно най-конкурентни условия за доставката на техните онлайн поръчки.

По-добри ценови условия за доставки до Западна Европа

“Електронната търговия у нас продължава да се развива с изключително бързи темпове и логистиката е сред най-значимите фактори за това развитие. Затова за нашия екип е от важно значение да подкрепим българските онлайн търговци, продаващи и доставящи до международни пазари и да ги направим по-конкурентни, въвеждайки множество оптимизации на процесите и транспортните си връзки между държавите. Убедени сме, че от по-добрите възможности за продажба на български стоки в Западна Европа ще спечели цялата ни икономика и обществото като цяло“ – споделя Светлозар Димитров, Управляващ съдружник, euShipments.com.

По-бързи доставки

От компанията съобщиха, че освен по-изгодни, доставките стават и по-бързи. Българското дружество разполага с мрежа, покриваща 27 държави в Европа, както и с 12 фулфилмънт центъра из целия континент, четири от които са собственост на компанията. Предлаганите услуги са специално разработени за бизнеси в сферата на онлайн търговията.

Мощен двигател за ръста на електронната търговия

Все повече предприемачи у нас се насочват към онлайн търговия, след като от 2020 г. насам този сектор отбелязва завидни ръстове на глобално ниво. Ключов фактор за успех и скалирано бизнес развитие са онлайн продажбите на възможно най-много пазари. Голям процент от е-търговците залагат на големи международни платформи за продажба, които са масово използвани от Интернет потребителите именно в Западна Европа – Ebay, Amazaon, Etsy.

Новите оптимизации на euShipments.com са огромно предимство в условията на конкурентната бизнес среда, с разнообразие от над 600 метода за доставка, проследяване на пратките в реално време и надеждна обработка на връщанията. Това позволява на онлайн търговците да управляват ефективно доставките и да осигурят удовлетворението на своите клиенти.

“С логистичен партньор като нас цяла Европа е на разположение за българските онлайн търговци. Те трябва да бъдат по-смели и решителни, когато става въпрос за разрастване на бизнеса им и излизане на нови пазари” – добавя още Лора Димитрова, Управляващ съдружник, euShipments.com.

Нови възможности за развитие

Текущата оптимизацията в услугите е само част от дългосрочната стратегия за бизнес развитие на логистичната компания. В края на миналата година тя осъществи и първото си придобиване на друго логистично дружество – в Хърватия, а до броени дни очакваме и ново придобиване, този път в Румъния. Компанията има амбициозни планове за разширяване на своята мрежа за фулфилмънт и международни доставки.

Припомняме, че наскоро престижното издание Financial Times включи euShipments.com в своята класация за най-бързо развиващите се компании в Европа, като логистичната фирма заема най-високата позиция сред българските представители в списъка. euShipments.com е ангажирана активно и с благотворителни каузи. Компанията провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи, така че доверявайки пратките си с тях, помагате на каузи като: Предай нататък, Telerik Academy School, Заедно в час и други.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !