Logiscool е носител на наградата на Европейската Франчайз Федерация през 2022 г. за най-добра международна марка

У нас Lociscool вече има няколко франчайз партньора в София и Пловдив, а компанията продължава да набира нови франчайзополучатели

OFFNews.bg Последна промяна на 08 октомври 2022 в 19:41 608 0

Logiscool

Снимка Logiscool

Logiscool

Веригата школи по програмиране и креативни дейности Logiscool е победител в Европейските награди за франчайзинг в категорията Международна марка. Конкурсът се развива от Европейската франчайз федерация (EFF), а през тази година церемонията по награждаването се състоя на 19 септември в Брюксел, където шестчленно експертно жури взе решение за наградите в пет категории.

Бързо разрастващата се глобална мрежа за след-училищни занимания, която обучава деца в програмиране и други области на дигиталната грамотност Logiscool вече развива своя мрежа от школи и в България. Престижната международна награда признава ангажимента на компанията към качеството на франчайзинга в глобален мащаб.

Мисията на Logiscool е да помогне на децата да бъдат умели и уверени в дигиталното бъдеще. Досега повече от 170 000 школници в 35 държави на 5 континента са започнали да учат програмиране в над 170 школи, използвайки методологията на Logiscool. Веригата се е посветила да осигури най-ефективното и забавно образование за своите школници, като непрекъснато се стреми да подобрява качеството на образователните си платформи и учебни програми. Многобройните франчайз партньори имат силна подкрепа от централата, за да се гордеят с този бизнес и да бъдат успешни.

„Непрекъснато отчитаме огромен интерес към нашата франчайз система от страна на международните пазари. Тази награда е ясно признание за ангажимента ни към високи постижения и качество във франчайзинга. Ние преподаваме подходяща учебна програма за всички възрастови групи и нива на знания, като използваме най-добрия метод. В допълнение комуникационната ни стратегия и системите за управление на франчайзинг също са изключителни" – заяви по повод наградата Гюла Цитари, съосновател на Logiscool и главен изпълнителен директор, отговорен за международната експанзия.

„С доказания и сертифициран образователен метод на Logiscool, нашите франчайз партньори могат да постигнат бърз успех на международните пазари и в собствената си страна. Това е франчайз концепция, с която както ние, така и те сме изключително горди. Тази престижна награда е не само за нас, основателите, или за специализирания екип на централата и нашите франчайз партньори, а преди всичко за непрекъснато нарастващия брой от онези осъзнати родители, които споделят нашата мисия да предоставим на децата си най-доброто от дигиталното образование. Тази награда е признание за упоритата работа от последните осем години и е страхотно вдъхновение за следващите години" – добави д-р Анита Бройер, съосновател и главен изпълнителен директор на Logiscool.

У нас Lociscool вече има няколко франчайз партньора в София и Пловдив, а компанията продължава да набира нови франчайзополучатели. Интересът към предлагания от нея бизнес модел непрекъснато нараства, а сред причините за това са устойчивите ценности, свързани с познанието и подобряването конкурентоспособността на младите хора в България, както и увеличаващото се търсене на услуги за обучение по програмиране и дигитална грамотност.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !