Компанията Bianchi представи фамилията електрически велосипеди E-Omnia

Offnews Последна промяна на 22 януари 2021 в 16:23 526 0

Bianchi_E-omnia_CType_B

Италианският производител Bianchi реши наведнъж да удовлетвори потребностите на широк спектър потребители и представи осем електрически велосипеда. Фамилията E-Omnia включва 8 модела, разделени на три категории - градски, туристически и планински.

Omnia на латински означава "всичко" и демонстрира амбициите на програмата Bianchi Lif-e Electric Intelligence, целта на която е създаването на идеалния електрически велосипед за всички възможни условия, сподели директорът на компанията Фабрицио Скалцото.

Осемте модела електрически велосипеди са следните: C-Type за града, T-Type за пътешествия (тук има мъжка и женска версия, както и модела с цялостно окачване FT-Type), X-Type за планински условия (и тук се предлага FX-Type версия).

Всичките електрически велосипеди на Bianchi са оборудвани с електромотора Bosch Performance CX, който осигурява 340% усилване на натиска и има въртящ момент от 85 Nm. Предлага се избор на един от двата варианта на акумулаторния блок с капацитет 500 Wh и 625 Wh. Възможно е да се закупи и двойна батерия, която удвоява пробега на всеки един модел от тези електрически велосипеди. Градският модел има заден багажник.

1
1

Цената на C-Type започва от 4085 щ. долара за минималната конфигурация, като опционално могат да се закупят мощни фарове, които осигуряват видимост на разстояние до 100 метра, както и други аксесоари. Туристическите модели струват 4085 щ. долара и нагоре, а цената на планинският модел стартира от $5940.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !