JAR Computers дари над 1500 фиданки на свои клиенти в коледна кампания за по-зелена и чиста планета

Offnews Последна промяна на 18 декември 2023 в 22:20 1010 0

Кампания
Кампания

През последните години безконтролното обезлесяане у нас се превърна в едно от най-големите предизвикателства пред обществото ни, заплашвайки да намали значително горските масиви в страната. Решаването на проблема изисква съвместни усилия от страна на гражданите, общностите, държавата и бизнеса.

От българската компютърна компания JAR Computers са избрали директен подход за борба с този проблем. В навечерието на Коледа екипът на фирмата провежда еко инициатива, в рамките на която всеки клиент, направил поръчка на стойност над 300 лв., получава фиданка бял бор в специален контейнер, готова за засаждане.

“Усилията на отделните хора имат важно значение и ние вярваме, че всички трябва да участваме в реализирането на глобалните цели за ограничаване изменението на климата. Това не само ще спомогне нашата планета да стане едно по-добро място за живот, а и ще даде на участниците в инициативата удовлетворение, че са засадили едно или повече дръвчета през живота си” – убеден е Рашко Костов, управител на фирма JAR Computers.

До момента от компанията са дарили над 1500 фиданки. Инициативата е чудесен повод за всеки, който търси да закупи коледен подарък на промоционална цена и едновременно с това може да се сдобие с дръвче, което да посади и така да остави своя отпечатък в борбата с обезлесяването и глобалното затопляне. Клиентите на компанията могат да изпращат снимки на своите дръвчета и получават код за отстъпка като жест към усилията им за по-чиста и зелена планета.

Същевременно в рамките на Коледната кампания на JAR Computers те могат да се сдобият с много от най-актуалните модели лаптопи, настолни компютри, монитори, периферия и други артикули на изключително атрактивни цени. В кампанията Идеи за подаръци до 60 лева пък екипът на технологичната фирма е подбрал множество иновативни продукти в този ценови диапазон, включително рутери, периферни устройства, чанти за лаптопи и други аксесоари, както и различни умни домакински уреди.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !