Innowave Summit ще бъде домакин на първите квалификации за Startup World Cup в Румъния

Offnews Последна промяна на 05 май 2022 в 14:59 440 0

Innowave Summit 2022

Innowave Summit, в партньорство с Pegasus Tech Ventures, ще бъде домакин на първото регионално събитие Startup World Cup в Румъния. Събитието ще се проведе по време на  втория ден на Innowave Summit 2022 - Клуж-Напока.

Само 10 стартиращи фирми ще бъдат допуснати да се състезават за титлата Шампион на SWC Румъния и ще имат шанса да СПЕЧЕЛЯТ 1 000 000 $USD на Големия финал на 30 септември 2022 г. в Сан Франциско, САЩ.

Жури ще оцени 10-те стартиращи компании по време на състезанието. Специален гост в журито ще бъде бившия инвестиционен съветник на Стив Джобс. 

Стартъпите ще имат 5 минути за представяне и 5 минути за въпроси и отговори от журито.

Startup World Cup е глобална конференция и състезание, което обединява най-добрите стартиращи фирми, фондове за рисков капитал, предприемачи и изпълнителни директори на едни от най-големите технологични компании в света. Организацията си партнира с някои от най-големите световни конференции и технологични събития, за да бъде домакин на над 60 регионални стартъп състезания за Северна Америка, Европа, Азия, Южна Америка, Африка и Австралия.

Някои от най-брилянтните предприемачи като Стив Возняк (Apple), Марк Рандолф (Netflix), Рийд Хофман (LinkedIn) са били лектори и членове на журито на финала на Startup World Cup.

 

Повече за Startup World Cup можете да намерите тук: https://www.startupworldcup.io/grand-finale

Резервирайте своето място за Innowave Summit 2022: https://innowavesummit.com/home-en/

 

Стартираща компания ли сте? 

Запишете се за състезанието преди 08.05.2022 г.: https://www.startupworldcup.io/romania-app-2022 

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !