Играта Crush Them All, придобита от Stillfront, ще бъде оперирана от Империя Онлайн

Offnews Последна промяна на 14 юни 2021 в 20:03 4719 0

Crush-Them-All-Imperia-Online

Българският екип на геймърската компания Империя Онлайн съобщи, че ще поеме развитието на най-новата игра, придобита от шведската група Stillfront Group. Това е мобилната ролева idle-игра Crush Them All, създадена от Godzilab Inc.

Припомняме, че преди три години Stillfront Group придоби една от най-успешните български софтуерни компании – гейм разработчика Империя Онлайн. Сега на българския екип е поверено развитието на новия проект в портфолиото на групата. Това е важен атестат за опита и способностите на екипа на българското звено.

Сделката за Crush Them All е осъществена на 7 юни и е структурирана като пълно придобиване на всички акции на Godzilab Inc, чийто активи и пасиви са изцяло свързани с играта Crush Them All.

Самата игра е пусната глобално през май 2017 година. Тя съчетава успешно RPG мета елементи с idle базов геймплей и има почти 7 милиона тегления от тогава. През май 2021 г. в играта има приблизително 55,000 активни потребители на дневна база (DAU) и около 250,000 активни потребители на месечна база (MAU), а през 2020 г. тя е изтеглена повече от 2 милиона пъти. Общите приходи на проекта са за приблизително 13 млн. долара за последните 12 месеца до края на април 2021 година.

След придобиването на Crush Them All, тя ще бъде оперирана от Империя Онлайн, която ще може да подобри съществуващите налични услуги, както и да привлече още повече активни потребители и да гарантира допълнителни ресурси за играта. Империя Онлайн вече има опит и успехи в администрирането на подобни игри в рамките на Stillfront Group, чиито показатели е успяла да подобри.

“Придобиването на активи е ценен компонент от стратегията на Stillfront и ни позволява на приложим богатия си опит и знания в оперирането на активни играчи и привличането на нови потребители. Crush Them All е изключително успешно заглавие и сме уверени, че ще можем да я направим дори още по-приятна за игра, тъй като можем да си позволим да осигурим значително време и ресурси за разработването ѝ” – посочва Йорген Ларсон, главен изпълнителен директор на Stillfront Group.

 

Играта може да бъде свалена от тук: https://app.adjust.com/q7utxz

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !